idmle internetten indirebilirsin başka şuan için aklıma bir yöntem gelmiyorMerhaba arkadaşlar big mama sezonu bittikten sonra bir süredir one piece izlemeye ara vermiştim( Biraz bölüm birikmesi için). 1080p indirerek izliyorum bölümleri ancak 917-918. bölümlerden sonra ne olduysa hiçbir yerde türkçe altyazısını bulamıyorum. İnternetin altını üstüne getirdim, bu konuda ne bir açıklama ne bir sebep hiçbirşey bulamadım. Bu forumda da göremedim. Tamam horrible sub bırakmış ama erai-raws vs. başka yapanlar var bölümleri... Bölümleri indirmeye devam ediyorum ama türkçe altyazı hiçbiryerde bulamıyorum.
Bilgisi olan varsa lütfen beni biri aydınlatsın.
917-918. bölümden sonra neden türkçe altyazı yok?
Varsa nerde?
Şimdiden teşekkür ederim vereceğiniz bilgiler için^^
Yugioh'tan Joey Wheeler'ın sesiŞu Queen'nin seslendirmenini kim bulduysa Allah ondan razı olsun.
Ben bölümleri aşağıdaki bağlantıdan indirip izliyorum. Gdrive, mega gibi indirmenin çok kolay olduğu seçenekler var.Teşekkür ederim ancak bölümleri bulmakta sıkıntım yok. Bölümleri bilgisayarıma indirip izlemeyi tercih ediyorum. Sadece ayrı olrak türkçe altyazıları bulamıyorum.
Galiba en uygun konu burası bunu tartışmak için snfjkdgÇocuğuyla oturup OP izleyen baba görmemiştim ha belki 10 yıl sonra burdaki arkadaşlar çocuklarıyla izler
Dressrosa arcından başlamış biri olarak katlanılamadığını söyleyebilirim birde beklemeden izlemek gerek tabi
İki söylediğinde doğru ama seninle aynı fikirde olduğumuz için tartışma olmazGaliba en uygun konu burası bunu tartışmak için snfjkdg
Çok sıkıldığımız için izlettim ya ben de beklemiyordum bu kadar izleyeceğini :dd Dressrosa'da bırakmıştım animeyi her hafta bekliyorsun sonuç olarak üç saniyelik konu ya işleniyor ya işlenmiyor, animasyon desen zaten ortada...
Oha onun muymuş Animeyi izlemedim ama şaşırdım.Yugioh'tan Joey Wheeler'ın sesi