Aynen Ben de Japonca izlemedim hala. Sadece Joey vs Marik'e Japonca bakmıştım biraz ama hiç benzemiyordu sesiOha onun muymuş Animeyi izlemedim ama şaşırdım.
Aynen Ben de Japonca izlemedim hala. Sadece Joey vs Marik'e Japonca bakmıştım biraz ama hiç benzemiyordu sesiOha onun muymuş Animeyi izlemedim ama şaşırdım.
HxH'de de bir karakteri seslendiriyor. O da sarışınAynen Ben de Japonca izlemedim hala. Sadece Joey vs Marik'e Japonca bakmıştım biraz ama hiç benzemiyordu sesi
Hahaha ilginçmiş Sarışın karakterlere zaafı var demek ki seslendireninHxH'de de bir karakteri seslendiriyor. O da sarışın
1999 hxh'de Hisoka'yı seslendirmişti.HxH'de de bir karakteri seslendiriyor. O da sarışın
Çok daha iyi olabilirdi ya İzlenebiliyordu oraya kadar, ondan sonra bambaşka bir şey oldu. İyi olduğundan değil.10 sene falan aslında. Impel Down'a kadar anime çok güzeldi bence o tadı başka hiçbir seriden alamadım mesela.
10 yıl sonra remake yapmaya başlarlar belki. Ya da her arcın filmini yaparlar böyle seri şeklinde ancak o zaman adam akıllı bir şeyler görürüz. O da seiyulardan hiçbiri ölmeyecek ki karakterlerden aynı tadı alalım.Çok daha iyi olabilirdi ya İzlenebiliyordu oraya kadar, ondan sonra bambaşka bir şey oldu. İyi olduğundan değil.
O da işte hayal . Asla gerçekleşmeyecek.10 yıl sonra remake yapmaya başlarlar belki. Ya da her arcın filmini yaparlar böyle seri şeklinde ancak o zaman adam akıllı bir şeyler görürüz. O da seiyulardan hiçbiri ölmeyecek ki karakterlerden aynı tadı alalım.
İşin ucunda para olduktan sonra olur ama 10-15 yıl sonra gelecek olan kalitenin ben evveliyatını seveyim zaten. Ömürden gidiyorO da işte hayal . Asla gerçekleşmeyecek.