Seiyuular ölür . Hiç umudum yok.İşin ucunda para olduktan sonra olur ama 10-15 yıl sonra gelecek olan kalitenin ben evveliyatını seveyim zaten. Ömürden gidiyor
Seiyuular ölür . Hiç umudum yok.İşin ucunda para olduktan sonra olur ama 10-15 yıl sonra gelecek olan kalitenin ben evveliyatını seveyim zaten. Ömürden gidiyor
Yav negatif enerji verip durma bana. Kaliteli op izleme hayellerimi yıkma.Seiyuular ölür . Hiç umudum yok.
Her arcı ayrı sezon yapsalar keşke.Yav negatif enerji verip durma bana. Kaliteli op izleme hayellerimi yıkma.
Keşke filler koymadan yılda 39-40 Manga bölümünü 24 anime bölümü şeklinde verseler. Muhtemelen çok daha kaliteli olur. Fark yaratmaya iyi rating almaya çalışırlar. Ancak 3-4 sezonluk animelerin bile bozulduğundan şikayet ediyor insanlar. İzleyici kitlesi oluşunca artık özenilmiyor demektir bu.Her arcı ayrı sezon yapsalar keşke.
Kozuki Oden'in geri dönüşü Şubat 2021'de başlayacak.
Personel: Mangada görünmeyen sahneyi animede animasyonlaştırırken Oda'nın onayından emin olacağız ve bunu mümkün olduğunca ifade edip bir araya getireceğiz.
Onigashima Muharebesi için beklentiler yüksek olacak ve mangayı bir filtre yerine tamamlayıcı olarak tasvir edilecek.
My hero academia mesela o şekilde yapılıyor gayet de kaliteli. Resmi Facebook sayfasına bakıyorum insanlar pek şikayetçi değil gibi. Onlar da düzeltme gereği duymuyor gibiKeşke filler koymadan yılda 39-40 Manga bölümünü 24 anime bölümü şeklinde verseler. Muhtemelen çok daha kaliteli olur. Fark yaratmaya iyi rating almaya çalışırlar. Ancak 3-4 sezonluk animelerin bile bozulduğundan şikayet ediyor insanlar. İzleyici kitlesi oluşunca artık özenilmiyor demektir bu.
OP sezonlar halinde ve daha kaliteli şekilde çıkarıldığı durumda daha çok izlenilecek, beğenilecek hatta manga satışlarını arttıracak olsa bile muhtemelen bu kadar kar etmezler. İyi ya da kötü her bölümün belirli oranda izleyicisi var ki o kadar animenin devamı gelmezken, yayından kaldırılırken OP kesintisiz devam ediyor.
Tabi konu hakkında sağlam bir bilgim yok ama durum buymuş gibi gözüküyor.
Serinin sezon olmamasının sebebi sanırım Fuji TV denilen asalaklardı.Adamlar o kadar açgözlü ki millet ağız tadıyla kaliteli animasyon ve ilerleme hızına sahip bir yapım izleyemiyor.Keşke filler koymadan yılda 39-40 Manga bölümünü 24 anime bölümü şeklinde verseler. Muhtemelen çok daha kaliteli olur. Fark yaratmaya iyi rating almaya çalışırlar. Ancak 3-4 sezonluk animelerin bile bozulduğundan şikayet ediyor insanlar. İzleyici kitlesi oluşunca artık özenilmiyor demektir bu.
OP sezonlar halinde ve daha kaliteli şekilde çıkarıldığı durumda daha çok izlenilecek, beğenilecek hatta manga satışlarını arttıracak olsa bile muhtemelen bu kadar kar etmezler. İyi ya da kötü her bölümün belirli oranda izleyicisi var ki o kadar animenin devamı gelmezken, yayından kaldırılırken OP kesintisiz devam ediyor.
Tabi konu hakkında sağlam bir bilgim yok ama durum buymuş gibi gözüküyor.