Holdem zayıf değilmiş, Luffy çok güçlüymüş.toei yine benim gerçekliğimi sarstı böyle bişey varmış cidden
Holdem zayıf değilmiş, Luffy çok güçlüymüş.toei yine benim gerçekliğimi sarstı böyle bişey varmış cidden
holdem nedir allasen yahahaHoldem zayıf değilmiş, Luffy çok güçlüymüş.
Adamın aslanı, ateş üfleyen bir aslanı var, hem de üzerinde taşıyor. Batman de güçlüydü. Şu Luffy'den hızlı olan da iyiydi. Bu adamlar kendi çaplarında güçlüler aslında ama hakları yeniyor.holdem nedir allasen yahaha
vay be, kaidou gerçekten de en güçlü orduyu kurmuşAdamın aslanı, ateş üfleyen bir aslanı var, hem de üzerinde taşıyor. Batman de güçlüydü. Şu Luffy'den hızlı olan da iyiydi. Bu adamlar kendi çaplarında güçlüler aslında ama hakları yeniyor.
@hdbfresh olmayınca bölüm yorumu konusu açan da kalmadı. Neyse.
Animede Ryou'yu böyle gösterdiler. İçten patlatmalıya bir de çiçek açtırmalı eklemişler.
Bence gereksiz bir seçim olmuş. Umarım tek bölümlük bir şeydir.
Ben de yeni fark ettim. @Kuroro dan özür diliyorum.945: Oshiruko Kini! Luffy Umutsuz Bir Durumda!
Başlık: ''Oshiruko Kini! Luffy Umutsuz Bir Durumda!'' Manga: 946'nın kalan kısımları, 947 Bölüm Yönetmeni: Yusuke Suzuki Animasyon Yönetmeni: Kazuya Hisada Yayın Saati: 09:30 JP / 03:30 TR Gelecek bölümün fragmanı:www.korsanfan.com
Konusu açıldı yalnız bu bölümün.
zorla açtırdılar ona da :d bu arada attığın görseli göremedimBen de yeni fark ettim. @Kuroro dan özür diliyorum.
Ben flashback girecek sandım : I@hdbfresh olmayınca bölüm yorumu konusu açan da kalmadı. Neyse.
Animede Ryou'yu böyle gösterdiler. İçten patlatmalıya bir de çiçek açtırmalı eklemişler.
Bence gereksiz bir seçim olmuş. Umarım tek bölümlük bir şeydir.