Anlamadım tam olarak.Atıldı mı hatırlamıyorum.Adamlar gayet mantıklı yapmışlar.sOda zahmet edip çizmeyince olur mu öyle şey diyip mecbur adamlar çiziyor.Teşekkürler Toei. Her ne kadar kızsak da manganın arkasını toplamanız güzel artı puan.
Anlamadım tam olarak.Atıldı mı hatırlamıyorum.Adamlar gayet mantıklı yapmışlar.sOda zahmet edip çizmeyince olur mu öyle şey diyip mecbur adamlar çiziyor.Teşekkürler Toei. Her ne kadar kızsak da manganın arkasını toplamanız güzel artı puan.
Oda Luffy'nin 2 yıllık antremanını çizmediği için animeye eklemişler.Anlamadım tam olarak.
Anladım. Aslında güzel olurdu tayfanın aldığı eğitimi anlatan bir film.Oda Luffy'nin 2 yıllık antremanını çizmediği için animeye eklemişler.
DBS Broly gibi canon olan bir film çıkarırlar belki.Anladım. Aslında güzel olurdu tayfanın aldığı eğitimi anlatan bir film.
Aşura vs Holdem animede Wano'da yaşanmış en büyük savaş olabilir. Koca ormanı yaktılar, dağları taşları parçaladılar, sonunda Aşura ve adamları kaçtı Holdem reyizden. Üstelik Holdem bandajlıydı, handikabı çoktu.Ashura vs Holdem çok tutarsız bir dövüştü. Adam akıllı bir şekilde dövüş yaparlarsa görmek isterim.
Ya şimdi öyle diyorsun da. Ashura'nın, Holdem'e çizik atamaması çok saçma geliyor. Jack'i yarmış adam, hiç olmaz ise azıcık zarar vereydi.Aşura vs Holdem animede Wano'da yaşanmış en büyük savaş olabilir. Koca ormanı yaktılar, dağları taşları parçaladılar, sonunda Aşura ve adamları kaçtı Holdem reyizden. Üstelik Holdem bandajlıydı, handikabı çoktu.
Aşura'nın dengesiz ruh hali Toei tarafından başarı ile aktarılıyor. Adam yeri geldi mi Jack'i Kaidou'yu deşiyor ama canı sıkkın olduğunda Holdem'e tokatlanıyor. Sonrasında birden kızarak Bakura'ya akın ediyordu adamlarıyla. Aşura'nın hayata karşı olan of ya tavrı nedeniyle Holdem savaşı bana kalırsa mantıklıydı.Ya şimdi öyle diyorsun da. Ashura'nın, Holdem'e çizik atamaması çok saçma geliyor. Jack'i yarmış adam, hiç olmaz ise azıcık zarar vereydi.
Şey madem öyle. Hiç olmaz ise adama bir dövüş kazandırsınlar. Jack kesti ve Holdem'den kaçtı. Toei hiç olmaz ise adam bir dövüş kazandırsın. Oden ile dövüşmüş adam yani.Aşura'nın dengesiz ruh hali Toei tarafından başarı ile aktarılıyor. Adam yeri geldi mi Jack'i Kaidou'yu deşiyor ama canı sıkkın olduğunda Holdem'e tokatlanıyor. Sonrasında birden kızarak Bakura'ya akın ediyordu adamlarıyla. Aşura'nın hayata karşı olan of ya tavrı nedeniyle Holdem savaşı bana kalırsa mantıklıydı.
Mangaya bakarsak kazanamayacak, Kaidou kınları harcar. Belki Toei bir şeyler yapar diyeceğim ama sanmam, Aşura'da hayat yok.Şey madem öyle. Hiç olmaz ise adama bir dövüş kazandırsınlar. Jack kesti ve Holdem'den kaçtı. Toei hiç olmaz ise adam bir dövüş kazandırsın. Oden ile dövüşmüş adam yani.
toei yine benim gerçekliğimi sarstı böyle bişey varmış ciddenAşura vs Holdem animede Wano'da yaşanmış en büyük savaş olabilir. Koca ormanı yaktılar, dağları taşları parçaladılar, sonunda Aşura ve adamları kaçtı Holdem reyizden. Üstelik Holdem bandajlıydı, handikabı çoktu.