Kekomancer'den anladığım içinde muhafazakarlık bulunan dizileri sevmiyor.Bir bölüm izlemeye üçüncü bölümden başlıyor adam psikopatlıkta en üst seviyeye çıktı xD
@Alpamis ne diyorsun bu konuya.
Kekomancer'den anladığım içinde muhafazakarlık bulunan dizileri sevmiyor.Bir bölüm izlemeye üçüncü bölümden başlıyor adam psikopatlıkta en üst seviyeye çıktı xD
@Alpamis ne diyorsun bu konuya.
Ya dizi dümdüz kötü. Muhafaza ettiği şey politik bir karikatürden fazlası değil. Yoksa muhafazakar diye niye rahatsız olayımKekomancer'den anladığım içinde muhafazakarlık bulunan dizileri sevmiyor.
Bu dizi bazında demedim ya. Diziyi izlemedim açıkçası ilgimi de çekmedi.Ya dizi dümdüz kötü. Muhafaza ettiği şey politik bir karikatürden fazlası değil. Yoksa muhafazakar diye niye rahatsız olayım
İzlediğim bölüm üzerinden yazayım, karakterler karton bardaktan hallice. Sosyal dinamikler sıkıntı. Cenaze arabasını kimin kullanacağı falan işlenen zorlama Alman tipi bürokrasi Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Ölen adamın ailesinin endişeleri, küslükleri aşırı zorlama. Bunlar tek bölümde batan şeylerdi.
Rings of power izleyip beğenmiş adamsın be keko hiç inandırıcı değil xDYa dizi dümdüz kötü. Muhafaza ettiği şey politik bir karikatürden fazlası değil. Yoksa muhafazakar diye niye rahatsız olayım
İzlediğim bölüm üzerinden yazayım, karakterler karton bardaktan hallice. Sosyal dinamikler sıkıntı. Cenaze arabasını kimin kullanacağı falan işlenen zorlama Alman tipi bürokrasi Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Ölen adamın ailesinin endişeleri, küslükleri aşırı zorlama. Bunlar tek bölümde batan şeylerdi.
Cenaze yıkamanın ihtiyaç hatta kendi cenazeni yıkamanın eski bir kültür olduğu ülkemde bence gayet özenilesi bir durum. En azından inanan kesim için öğrenilmesi gerek olan bir şey cenaze yıkamak.Bu milletin özentiliği ne olacak, geçen yılda pavyon dansı meşhur olmuştu.
Muhafazakar kaygıyla yapılan işler zaten belli bir dereceden fazla iyi olamaz. Din ile alakalı, din adamların tarihi vs ile alakalı bir şey olursa başarılı olabilir ama komedi vsye girerse iyi olma ihtimali çok düşük. Çünkü kısıtlayıcı belli bir alanın dışına çıkamaz.Kekomancer'den anladığım içinde muhafazakarlık bulunan dizileri sevmiyor.
Komedi ülkemizde bel altı şakalardan küfürlerden öteye geçemediği icin haklı olabilirsin. Bu arada iyiliğini başarısını reyting olarak yorumlarsan öyle. Yoksa bana göre iyi denilen bir çok komedi filmi bana göre iyi değil.Muhafazakar kaygıyla yapılan işler zaten belli bir dereceden fazla iyi olamaz. Din ile alakalı, din adamların tarihi vs ile alakalı bir şey olursa başarılı olabilir ama komedi vsye girerse iyi olma ihtimali çok düşük. Çünkü kısıtlayıcı belli bir alanın dışına çıkamaz.
Alakası yok usta, Leyla ile Mecnun’da küfür york ama muhafazakar bir iş değil, absürt komedi. Azrail elinde orakla mahallede muhabbete geliyor. Normalda bunu yapamazsın misal, çünkü günah olur.Komedi ülkemizde bel altı şakalardan küfürlerden öteye geçemediği icin haklı olabilirsin. Bu arada iyiliğini başarısı ile reyting ile yorumlardan böyle. Yoksa bana göre iyi denilen bir çok komedi filmi bana göre iyi değil.
Leyla ile Mecnun istisna olabilecek bir şey. Bu arada verdiğin örnek günah olur mu sanmam.Alakası yok usta, Leyla ile Mecnun’da küfür york ama muhafazakar bir iş değil, absürt komedi. Azrail elinde orakla mahallede muhabbete geliyor. Normalda bunu yapamazsın misal, çünkü günah olur.
Duygusal açıdan herkesin kaldırabileceği bir iş değil sanırım, soğukkanlı ve profesyonel insanların yapması gerekli olan bir meslek.Cenaze yıkamanın ihtiyaç hatta kendi cenazeni yıkamanın eski bir kültür olduğu ülkemde bence gayet özenilesi bir durum. En azından inanan kesim için öğrenilmesi gerek olan bir şey cenaze yıkamak.
Diziyi 4 bölüm izledim, övüldüğü kadar bulmadım ama ortam dizilerine nazaran mide bulandırmıyor ve süre itibariyle sıkmıyor. Çerezlik iyi gidiyor.