Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Gassal (2024-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 12 75.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
bir kişinin yazdığını düşünmüyorum bu dizinin senaryosunu çünkü senaryo tutarsız. bazı sahneler hakikaten iyi düşünülmüş ama bazı sahnelerde de kör göze parmak sokuyor senarist. olay örgüsü bana bir tık zorlama gelse de dizi, içinde absürtlüğü de barındırdığı için bu beni pek de rahatsız etmedi ama dizide o kadar çok beylik laf ediliyor ki... acayip keyfim kaçtı bir karakter çıkıp da ağdalı bir dille yukarıdan yukarından konuştuğunda. hayata ve insana dair tabii ki de sözü olacak bu karakterlerin ama sözlerin aktarılış şekli bu mu olmalıydı gerçekten? hayır bir de karakterler dışında dış ses de kullanılıyor bunu yapmak için.

oyunculukları beğendim. favori karakterim, patavatsızlığının sınırı olmayan şoför merdan karakteriydi. ne eksik ne fazla herif tam bir dallama. arabesk kültürden hiç hazzetmediğim için sonda çalan şarkıları dinlemedim ama diziyi puanlarken şarkılar yüzünden puan kırdım :)

temizinden bir 6/10 veririm bu diziye ama devam etmem izlemeye.

Ortalama bir dizi, boş bölümleri de var.

Orçun Sonat'ın varoluş sancıları çeken mezarlık bekçisini oynadığı bir film vardı. Hemen hemen benzer bir senaryo içeriyor, izlenebilir. :)

O seçenek gelmiyor işte, aboneliği yönet diye bir şey gelmiyor.
Ben tarayıcıdan baktım da vardı. Mail falan at istersen desteğe bir ay geçmeden hallet

---

Ortalama bir dizi, boş bölümleri de var.

Orçun Sonat'ın varoluş sancıları çeken mezarlık bekçisini oynadığı bir film vardı. Hemen hemen benzer bir senaryo içeriyor, izlenebilir. :)

Pek hatırlamıyorum ama izlemiştim

Spoiler

Muhtemelen çocukları alıp gidecek. Bence yanlış karar çünkü çoğu izleyen Elif ile empati kurmuştur.
Hande Soral ise burnu havada kadın Gassal rolünü oynayacak. Elif de hikayenin içindeyken sıkıntı yok ama bu haliyle seyirci hem neden Elif çıktı diyecek hem de kadın Gassal'e ısınamayacak.

2. Sezon bir tık daha fazla komedi unsuru içerecek sanırım. İlk sezonla Bayhan dahil bir çok noktada kıyas edilip daha az beğenilecek muhtemelen. Çekimler zaten bittiği için Elif'i neden hikayenin devamında düşünmemişler anlam veremedim. Hediyesini bile verememişti. Belki de 3. sezon için geri dönmesi planlanıyordur. Hande Soral geçici olarak dahil olmuştur diye düşünüyordum. Bu yüzden şaşırdım. Bence yanlış karar ama bakalım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık