Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Gassal (2024-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 15 78.9%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Duygusal açıdan herkesin kaldırabileceği bir iş değil sanırım, soğukkanlı ve profesyonel insanların yapması gerekli olan bir meslek.

Geçen bir gassalın konuk olduğu eski radyo programını dinledim.

Cenaze yıkamaya iki kişi girmişler. Suyu temas ettirince öldü sanıp getirilen kişi Allah diye bağırarak ayağa kalkmış, dışarı kadar çıkmış.

Bu sefer odadaki diğer Gassal, ölünün ayaklandığını görünce kalp krizi geçirmiş. O arkadaşı defnettik diye anlatıyordu. Kolay bir meslek değil yani, şok olaylar yaşanabiliyor.
Müslüman olan herkesin öğrenmesi lazım. İhtiyaç halinde yapabilmek için öğrenmek lazım. Allah gassal bulamayacak duruma düşürmesin. O duruma düşüp yapamamak beni incitir açıkçası.

Müslüman olan herkesin öğrenmesi lazım. İhtiyaç halinde yapabilmek için öğrenmek lazım. Allah gassal bulamayacak duruma düşürmesin. O duruma düşüp yapamamak beni incitir açıkçası.
Mesleğinin ilk gününde istifa eden imam biliyorum. Köy yerinde iş imama kalabiliyor o da bunu kaldıracak psikolojide değilse sıkıntı çıkıyor

Mesleğinin ilk gününde istifa eden imam biliyorum. Köy yerinde iş imama kalabiliyor o da bunu kaldıracak psikolojide değilse sıkıntı çıkıyor
Kan tutan doktor da var tanıdığım ama teorik olarak işi biliyor. Mecbur kaldığında babasını, abisini, kardeşini, dayısını, amcasını ya da bir yakınını yıkayamasın da o psikolojiyle yüzleşsin bakalım. Düşünsene kan tutan doktorsun ve en yakınına yardım edemiyorsun. Allah herkesi bu tarz durumlardan korusun. Öğrenmek durumla yüzleşmeye doğru atılan ilk adımdır. Herkesin kaldıramayacağı da doğrudur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık