Üye silindi 6669
Reis dövüş yüz yüze.Bu adam Wb’ye denk biriydi gençken. Bahsi geçen zaman olan 2 sene öncesinde Wb Akainu’yu harcamıştı , Garp’ta harcar. 2 sene önce emekli değildi ki.
Reis dövüş yüz yüze.Bu adam Wb’ye denk biriydi gençken. Bahsi geçen zaman olan 2 sene öncesinde Wb Akainu’yu harcamıştı , Garp’ta harcar. 2 sene önce emekli değildi ki.
Aynı marco tayfasıyla beraber Akayı durduramıyor şimdi aklıma gelmedi sayfası ama sen biliyorsun onuAkainu marcoya yumruk atınca böyle oluyo :d
Bu sahnenin üzerine Smoker bir şey yazmıştı forumda. Marco'nun anka formundan tek kan alan Garp'tı sanırım. Amiraller bile yapamadı yani.
Ahaha güldürdün beni.Muhabbet birlik olmaktan çok Roger bunu kurtardı durumuna benziyor.Roger olmasa öleceği için pek bahsetmek istemiyor gibi gururu incinmiş bence.Korsanlıktan değil güç kuvvet açısından.
Bro anka formu yazdım özellikle, niye bunu atıyorsun ki şimdi?
Gösterdiği güç üzerinden yorum yapacaksak ohoo. Mihawk’ın seviyesi konusu ne kadar konuşuldu mesela ama adam ne kadar güç gösterdi ? Oda çizmiyor ki vs elimizde ne varsa kendimizi tatmin etmeye çalışıyoruz.Ben gösterdiği güç üzerinden yorum yaptım wb gbi meyvesi yok Garpın eğer daha fazla gücü varsa ve kullanmadıysa ben yanlışım demektir.
Kim diyor yav bunu?Roger'ın başarısını Garp'a yazmışlar, açk açık mı diyelim illa :d
Dostum Oda Akainu'yu da tek çizdi o yerde.Garp Marco'ya vurup üç amiralin oturduğu yere tek başına oturduğu zaman nasıl biri olduğunu göstermişti ama işte hater olan konuşur yine "Adam değil, Roger yenmiş, " diye.
Sakazuki kendi koltuğundaydı. Garp amirallerin. Farklı şeyler.Dostum Oda Akainu'yu da tek çizdi o yerde.