Bir yukardaki mesajıma bak.Eskide ne yaptıysa eskide kaldı artık emekli adam aktif bir amiralle dövüşürse ne olacağı belli mariford da gördük kendisi boş biri anca konuşuyor.
Bu adam Wb’ye denk biriydi gençken. Bahsi geçen zaman olan 2 sene öncesinde Wb Akainu’yu harcamıştı , Garp’ta harcar. 2 sene önce emekli değildi ki.Eskide ne yaptıysa eskide kaldı artık emekli adam aktif bir amiralle dövüşürse ne olacağı belli mariford da gördük kendisi boş biri anca konuşuyor.
Baktım görüşüm hala aynı yönde kardeş yani burdaki gösterdiği güç beni Akayı alacağına ikna etmedi.Bir yukardaki mesajıma bak.
Akainu marcoya yumruk atınca böyle oluyo :dBaktım görüşüm hala aynı yönde kardeş yani burdaki gösterdiği güç beni Akayı alacağına ikna etmedi.
Ben gösterdiği güç üzerinden yorum yaptım wb gbi meyvesi yok Garpın eğer daha fazla gücü varsa ve kullanmadıysa ben yanlışım demektir.Bu adam Wb’ye denk biriydi gençken. Bahsi geçen zaman olan 2 sene öncesinde Wb Akainu’yu harcamıştı , Garp’ta harcar.
Bu sahnenin üzerine Smoker bir şey yazmıştı forumda. Marco'nun anka formundan tek kan alan Garp'tı sanırım. Amiraller bile yapamadı yani.Baktım görüşüm hala aynı yönde kardeş yani burdaki gösterdiği güç beni Akayı alacağına ikna etmedi.