O karakter bire birde Jon tarafından yaralansa yada öldürülse okey olacak mıydın peki ?Kendisine atılan oku havada tutabilecek kadar hızlı olan bir karakter, dibinde yavaşça aşağı düşen bıçağı gördüğü halde tepki vermiyor. Mantık nerede ey ahali?
O karakter bire birde Jon tarafından yaralansa yada öldürülse okey olacak mıydın peki ?Kendisine atılan oku havada tutabilecek kadar hızlı olan bir karakter, dibinde yavaşça aşağı düşen bıçağı gördüğü halde tepki vermiyor. Mantık nerede ey ahali?
Aynen ve çığlığı da son saniye atıyor direkt havada tutuyor. Diğer türlü acayip kusursuz çok güçlü bir karakter olurdu yoksa.Çığlık attığı için duyuyor sanırım.
He ya çok kötüydüNK Bran'a giderken çalan o müzik ne iğrençti, güya umutsuzluğu verecekti o müzik sardırmakla kulağımı kapatmak arasında git gel yaptım.
Yalnız bunlar güruh olmuşlar. Maç mı izliyorlar, bu nedir? salşfkisalşfsalşfsaAltyazı üstadımız eşekherif‘in dediği gibi:
“Keyif almayı bilince Game of Thrones çok güzel.” Adam resmen lafı ağzımdan almış.
Efsane sahneyi birde şu açıdan izleyelim
https://twitter.com/hovaroh/status/1122737532301660160?s=21
Adam kafasını eğip düşen bıçağa bakıyor. Yeşilgören olma özelliğine sahip bir adamı bu şekilde öldüremezsin. Bak Bran nasıl orada kendinden emin şekilde oturuyor, çünkü olacakları biliyor. Bran'in sahip olduğu özellik Night King'de de mevcut, ama ne hikmetse kullanmıyor.Ak gezenler arya’yı zor görüyor çok hızlı olduğu için ama Nk direkt fark edip havada yakalıyor yani hızından bir şey kaybetmedi şahsen. Nk kendinden çok emin kazandım kafasında. Arya elinden bıçağı düşürünce diğer eliyle alıp sokacağını nerden bilebilir ki? Tabi geleceği göremiyorsa. Arya zaten dibinde olduğu için tepki verememesi de doğal. Eli birkaç cm uzakta sadece ona da tepki veremesin bi zahmet. Gösterilen sahne zaten slow motion o yüzden sahneyi aslından daha yavaş gördük. Eğer arya direkt arkadan gelip öldürseydi hak verirdim ama kazandığını düşünen bir Nk olduğu için ve saldırı direkt birkaç cm yakından geliyor ben şahsen bir mantık hatası göremedim.
Böyle bir sahne için Got’un soundtrack’leri yetersiz kalırdı maalesef:/ o kadar effeckt o kadar para ama adam akıllı hüzünlü arka fon müziği olmaz mı ya
Olurdum, evet. Birebir düello yapılsa ve yenilseydi sorun etmezdim. Zira bu tür bir dövüşte dövüş yeteneklerine bakar iş, iyi olan kazanır yani. Arya'nın Night King'i öldürmesinde bir sorun yok, sorun öldürme şekli. Nereden uçarak geldi diye soruyoruz, onun bile cevabı yok. Sahneden anlaşılan tek şey, arkadan koşarak geldiği ve zıpladığı. Ne kadar hızlı koşuyorsa artık, Ak Gezen'in saçı koşunun rüzgarı ile havaya kalkıyor. Ayrıca bundan sonraki süreçte Cersei ile savaşmanın bir mantığı var mı sence? Arya'yı Kızıl Kale'ye göndersinler, birkaç saate karşıda düşman falan kalmaz. O kadar eğitim aldı sonuçta, değil mi?O karakter bire birde Jon tarafından yaralansa yada öldürülse okey olacak mıydın peki ?
Evet. Night King gibi bir düşman daha akıllıca bir yöntemle alt edilmeliydi. 45 kiloluk ufak bir kızın öyle bir düşmanı öldürmesi tuhaf olmuş gibi bir şey diyor.Sanırım Maisie Williams NK yi Arya'nın öldürmesinin altyapısız olduğunu söylemiş.
İngilizcem olmadığı için doğru mu bilmiyorum.
https://ew.com/tv/2019/04/28/game-t...terfell-battle/amp/?__twitter_impression=true