Bir dizi/film/anime/manga okurken sevdiğiniz karakter olmucak bir iş başardığında zevk alabiliyor musunuz ? Ben şahsen gerçekçiliğe yakıştıramadığım için zevk alamıyorum.Hatta baya baya hayallerimle oynandığı için küfrediyorum.
Mesela Arya'yı sevseniz ve Arya'nın NK'yi öldürme ihtimalini imkansız olarak görseniz üstüne de şu saçma sahneyi izleseniz zevk alır mısınız ? Mesela ben diziyi Jon için takip ediyorum ve Arya değil de o şu sahneyle öldürcek bi s... derdim.Ya da opta mesela Zoro şu an ki haliyle gidip bir amirali falan yense direk fan servis,mangaka s.çmış,hiç gerçekçi değil diye saydırırdım.
Ya da şu Lyanna bebesi devi öldürünce cidden nasıl zevk alabiliyonuz abi ? Bu başarı olarak geliyor mu size ? Direk fan servis olduğu için sahnenin etkileyiciliğe gözümde -lere düşüyor.Bir Wun Wun'un piçlerin savaşında yaptıklarına bakıyorum,bir de kara kale savaşında 6v1 atan deve bakıyorum bir de 10 yaşındaki bebeden tek yiyen şu deve bakıyorum.Şimdi şu fan servise bakıp helal Lyanna reyiz mi demeliyiz ? O sahneyi görünce zaten direk siktirin gidin senaryo yazmayın dedim şahsen.