Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Dert sahibi değilim işine bakmayıp başkalarına salça olanlara laf etmeden duramıyorum, neyse gerek yok zaten ne demeye çalıştığımı anlayacak kadar düşünceli biri değilsin belli ki.


Normalde daha biraz önce adamın biri diğer insanlara yargı dağıttı diye laf söylemiştim ama bu arkadaşa laf söylemeden edemeyecem xD

Şimdi bu arkadaş duvarın arkasına giden ekibin olduğu bölümü izlememiş mi ? O bölümü izleyip hala neden böyle çıkarımlar yapmaya çalışıyor, ince ince mantıklar kasmaya çalışıyor ? Bazı şeyleri gördüğünde artık dizinin ne tarafa yönünü çevirdiğini anlarsın bu bölüme gelip şuankinden farklı bir sonuç bekleyecek kadar ne izlediniz ? Yedinci sezonda neredeydiniz, ondan öncesinde neredeydiniz ? O sezonları izlediysen bu bölümde verilmek isteneni alman lazım çünkü diğer olayın(gerçekçiliğim) bittiğini sarr sultan bile duydu. İki saniye kafa buldu diye kafası yumurta gibi patlayan Obery'in olduğu zamanları geri isteyerek sekizinci sezonu izliyorsanız çok güzel zevk alırsınız zaten gelecek bölümde kızıl düğün olacak :hhh:
Yav he he. Sen bayağı fanboy olmuşsun, sana cevap yazmaya lüzum görmüyorum. Tamam lan bölüm çok iyi, olum adamlar çekmişler lan hoyaaa!
 
İlk yaptığın yorum ile belirttiğin hareket arasında bir fark göremedim aslan.

Dizinin bir yerine sınır koyup iki tarafı sanki farklı dizilermiş gibi yorumlamamız gerektiğini ancak bir fanboy söyler diye düşünüyordum,yanılmamışım mutlu oldum.

Dothraki sahnesi sanırım bölümün en kötü sahnesiydi,bundan sonra hiç yazmayalım bence. Uygun mudur?
Aradaki farkı göremiyorsan ne diyeyim sana :bilmem:

Yav he he. Sen bayağı fanboy olmuşsun, sana cevap yazmaya lüzum görmüyorum. Tamam lan bölüm çok iyi, olum adamlar çekmişler lan hoyaaa!
Harbi süper bölümdü daha iyisi çekilemez :a:
 
7. sezonda bile bu seviye bi saçmalık yoktu ki bence.Duvarın kuzeyine giden ekibin yaşadıklarında saçmalıklar vardı ama hikayeyi p.ç etme durumu yoktu.Yine asıl olay akgezen tehditiydi ve her zamanki gibi yine NK hypelanmıştı.Bu bölümde direk hikayeyi p.ç etme durumu var.

Bu kadar geniş bir evren ve karakter kadrosunun olduğu dizi daha en başta akgezenlerle başlıyor.Yani bu geniş evreni akgezenlerle başlatıyorsanız bir anlamı vardır heralde değil mi ? Jon,Bran,Jojen,Sam,Jeor Mormont gibi çeşitli karakterlerin ağzından güneydeki savaşların boş asıl savaşın kuzeyde olduğunu hissettiriyorsunuz değil mi ? Daha dizinin başında herkesin ana karakter sandığı Ned'e ve birçok karaktere zibilyon kere Winter is coming,winter is here diye diye akgezenleri kastedip hypelıyorsunuz ama tüm akgezen olayını 1 bölümde bitiyorsunuz.Hemde aşırı b.ktan bi şekilde.Hala inanamıyorum şu senaryoya.

Hadi bunca yıldır kurguladıkları hikayeyi p.ç etmelerini geçtim savaşın seyir zevki olarak neyi vardı ? Neyse bundan sonrasını yazıp yazıp sildim.Hangi sahneyi gömeceğimi şaşırdım resmen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık