Sadece bölümde değil.Direk 8 sezondur kastıkları hikayeyi harcadılar.Resmen harcadılar bölümü.
Ayrıca klişe bir son ters köşe ama saçma bir sondan çok daha iyidir.
Sadece bölümde değil.Direk 8 sezondur kastıkları hikayeyi harcadılar.Resmen harcadılar bölümü.
Konuş reis konuş.Rezillik.NK nın böyle ölmesi hiç tatmin etmedi.Kaç sezondur şişirdikleri gerim gerim gerdikleri konuyu bu şekilde sonuca bağlayıp ensest cercei ile olan son taht savaşına dönücekler kafayı sıyırıcam resmen.Kendisine atılan oku havada tutabilecek kadar hızlı olan bir karakter, dibinde yavaşça aşağı düşen bıçağı gördüğü halde tepki vermiyor. Mantık nerede ey ahali?
Ak gezenler arya’yı zor görüyor çok hızlı olduğu için ama Nk direkt fark edip havada yakalıyor yani hızından bir şey kaybetmedi şahsen. Nk kendinden çok emin kazandım kafasında. Arya elinden bıçağı düşürünce diğer eliyle alıp sokacağını nerden bilebilir ki? Tabi geleceği göremiyorsa. Arya zaten dibinde olduğu için tepki verememesi de doğal. Eli birkaç cm uzakta sadece ona da tepki veremesin bi zahmet. Gösterilen sahne zaten slow motion o yüzden sahneyi aslından daha yavaş gördük. Eğer arya direkt arkadan gelip öldürseydi hak verirdim ama kazandığını düşünen bir Nk olduğu için ve saldırı direkt birkaç cm yakından geliyor ben şahsen bir mantık hatası göremedim.Kendisine atılan oku havada tutabilecek kadar hızlı olan bir karakter, dibinde yavaşça aşağı düşen bıçağı gördüğü halde tepki vermiyor. Mantık nerede ey ahali?
Böyle bir sahne için Got’un soundtrack’leri yetersiz kalırdı maalesef:/ o kadar effeckt o kadar para ama adam akıllı hüzünlü arka fon müziği olmaz mı yaArya öldürsün tamam da tuzla buz oldu herif. Bari hançer saplanınca sendeleyerek Bran'a gitseydi, Bran geri çekilince NK büvet ağacının dibine düşse ve damarlarından mavi kan akıp eski insan haline dönerek yüzünde bir gülümsemeyle ölseydi ve Naruto'ya bağlasaydı.
Çığlık attığı için duyuyor sanırım.Ak gezenler arya’yı zor görüyor çok hızlı olduğu için ama Nk direkt fark edip havada yakalıyor yani hızından bir şey kaybetmedi şahsen. Nk kendinden çok emin kazandım kafasında. Arya elinden bıçağı düşürünce diğer eliyle alıp sokacağını nerden bilebilir ki? Tabi geleceği göremiyorsa eğer. Arya zaten dibinde olduğu için tepki verememesi de doğal. Eli birkaç cm uzakta sadece ona da tepki veremesin bi zahmet. Gösterilen sahne zaten slow motion o yüzden sahneyi aslından daha yavaş gördük. Eğer arya direkt arkadan gelip öldürseydi hak verirdim ama kazandığını düşünen bir Nk olduğu için ve saldırı direkt birkaç cm yakından geliyor ben şahsen bir mantık hatası göremedim.
Böyle bir sahne için Got’un soundtrack’leri yetersiz kalırdı maalesef:/ o kadar effeckt o kadar para ama adam akıllı hüzünlü arka fon müziği olmaz mı ya
NK Bran'a giderken çalan o müzik ne iğrençti, güya umutsuzluğu verecekti o müzik sardırmakla kulağımı kapatmak arasında git gel yaptım.Ak gezenler arya’yı zor görüyor çok hızlı olduğu için ama Nk direkt fark edip havada yakalıyor yani hızından bir şey kaybetmedi şahsen. Nk kendinden çok emin kazandım kafasında. Arya elinden bıçağı düşürünce diğer eliyle alıp sokacağını nerden bilebilir ki? Tabi geleceği göremiyorsa. Arya zaten dibinde olduğu için tepki verememesi de doğal. Eli birkaç cm uzakta sadece ona da tepki veremesin bi zahmet. Gösterilen sahne zaten slow motion o yüzden sahneyi aslından daha yavaş gördük. Eğer arya direkt arkadan gelip öldürseydi hak verirdim ama kazandığını düşünen bir Nk olduğu için ve saldırı direkt birkaç cm yakından geliyor ben şahsen bir mantık hatası göremedim.
Böyle bir sahne için Got’un soundtrack’leri yetersiz kalırdı maalesef:/ o kadar effeckt o kadar para ama adam akıllı hüzünlü arka fon müziği olmaz mı ya