Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61

Yami

Aksiyonu tadında bölümdü ya la. Charizard saldırılarından piçlerin savaşına kadar vooov.
Bir starkın öleceğini biliyorduk da Sansa ölmeliydi ya :( Hala yaşıyor vitaminsiz.
Jonun savaş psikolojisi çok iyiydi lan. Savaş sahneleride güzeldi bence. Bir ara bildiğin 300 Spartalı efektlerine girdi.
Bir dizi için gayet yerinde efektler lan. Filmlerde doğru düzgün olmuyor bile bu kalite.
Ayrıca şu geyik oyuncağının olayını anlamadım. Kızıl kadın büyü yaptığına mı işaret ?

Aksiyonu tadında bölümdü ya la. Charizard saldırılarından piçlerin savaşına kadar vooov.
Bir starkın öleceğini biliyorduk da Sansa ölmeliydi ya :( Hala yaşıyor vitaminsiz.
Jonun savaş psikolojisi çok iyiydi lan. Savaş sahneleride güzeldi bence. Bir ara bildiğin 300 Spartalı efektlerine girdi.
Bir dizi için gayet yerinde efektler lan. Filmlerde doğru düzgün olmuyor bile bu kalite.
Ayrıca şu geyik oyuncağının olayını anlamadım. Kızıl kadın büyü yaptığına mı işaret ?
Stanis geyikti ya hani. Bulduğu geyikğinde tek boynuzu kopmuştu yıkıntılar içindeydi falan.

Kimse yazmadı ama Tormund R'ye takmadı mı yoksa ben mi kaçırdım. Adam fuck this shit diye kaçıyordu :D
Ben ordaki olayı hala anlamadım.Baktı oradan bişi yapamıcaklar arkadaki dövüşe gidiyorlar sandım.Ama o sırada ''Eve dönüyoruz.'' diyor biri.Umarım ben yanlış anlamışımdır Tormund delikanlı abimizdi.Satması yakışmaz.

Eğlenerek okudum.Güzeldi gerçekten.:D

Yami

O değilde dev neden çıplak elle sağ sola tokat atıyo :D
Ulen eline bi odun parçası verseniz yine iyi artık kılıcı baltayı gülleyi geçtim :D
Olmadı bir kaya parçası verin sağa sola fırlatsın. Mızraklı, kılıçlı elemanlara tokat atıyo yok böyle bir şey

Remzinin ölmesi tuhaf bir üzüntüye yol açtı. Tam bir savaş dehası idi stannis çapsızını da güzel ezmişti ama olmadı. Sansa kezbanının aksine tarih onu hatırlayacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık