Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Bu bölümdeki suvarilerin avantajlarinin surekli belirtiomesi vurgulanmasi aslinda khalesiye atif olabilir 60bin dothrak var atlı ejderhalari falan saymiyom bile. Khalesi kül edecek westerosu tum westeros toplansa yine de karşı koyamaz.
onun rakibi de nights king olur artık :D

O değil de çok oldu bittiye geliyor olaylar sanki.:S Nasıl bitirecekeler 14 bölümde seriyi anlamadım. Aha ordan zombi ordusu geliyor..:S

O değil de çok oldu bittiye geliyor olaylar sanki.:S Nasıl bitirecekeler 14 bölümde seriyi anlamadım. Aha ordan zombi ordusu geliyor..:S
Senaryosu çok basit oldu bu sezon. Böyle de gidecek sanırım. Aksiyon ve efekt kasacaklar anlaşılan. Kitap çıksa böyle olmazdı belki de ama senaryodan çok bi şey bekleme bence. Ümidi kestim o konuda.

Senaryosu çok basit oldu bu sezon. Böyle de gidecek sanırım. Aksiyon ve efekt kasacaklar anlaşılan. Kitap çıksa böyle olmazdı belki de senaryodan çok bi şey bekleme bence. Ümidi kestim o konuda.
Sorma Khalesinin Dohtrakileri getirdiği kumpasta belli olmuştu her şey.:S

Tamam gaza geldim.

Edit: Snow'un sahnesi Aragorn'un sahneye de benzedi. Orasıda güzeldi. Ama çok basit oldu be. Bu kadar plansız bir savaş olacağını sanmıyordum.:S

Bu bölümdeki suvarilerin avantajlarinin surekli belirtiomesi vurgulanmasi aslinda khalesiye atif olabilir 60bin dothrak var atlı ejderhalari falan saymiyom bile. Khalesi kül edecek westerosu tum westeros toplansa yine de karşı koyamaz.
Ordu diye bir şey kalmadı ki zaten.Sırf kuzeyden şimdi toplasan 3bin kişi anca kalmıştır :D Dorne bile ayaklansa alabilir tahtı 7 krallık o derece zayıfladı. Daha High Sparrowun işini bitiremiyorlar Khalesini zor alırlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık