Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
O değilde dev neden çıplak elle sağ sola tokat atıyo :D
Ulen eline bi odun parçası verseniz yine iyi artık kılıcı baltayı gülleyi geçtim :D
Olmadı bir kaya parçası verin sağa sola fırlatsın. Mızraklı, kılıçlı elemanlara tokat atıyo yok böyle bir şey
O benim de aklıma geldi. Şöyle güzelinden bir topuz yapsalar buna. Hani LOTR'de şu Nazgul vardıya sallıyordu. Onun daha büyüğünü. Orduyu tek başına yerdi zaten.

Oku tutturursun anlarım da kalbinden vurmak nedir abi...
Jon'a o kadar ok tutmazken adam teke gitti Rıza Baba!

Bol efektli güzel bölüm olmuş.
Şu Dany sahneleri beni acayip bayıyor. O kısımları yine Tyrion reyiz kurtarıyor.
Ejderhaların böyle çok hareketliyken yakıp yıkmasını görmek isterdim de üçü birden yarım saatte sabit duran tek gemiyi zor yaktı. Tek gemi bu kadar uğraştırmasa iyi olur.

Gözlerim ulu kurt Ghost'u aradı. Bi kaç kişiyi de onun parçaladığını görsek iyi olurdu ama savaşta olsa kesin ölürdü. En azından yaşayan bi kurdumuz var.

Jon'un Ramsey'in ölümüne pek bulaşmaması iyi oldu. Adam kişiliğinden ödün vermiyor. Jon'u işkence yaparken görmek istemem. Kılıcı sokar direk bitirirdi işi. Sansa'nın elemanın ölümünü izleyişi ve giderkenki sırıtışı iyi idi.

Lyanna yine savaş meydanında idi. Kız cesur yürek çıktı. Kızı daha sonra öldürmeseler idi bari. Daha çok görmek isterim.
Serçeparmak pezevengi yine ortalığı karıştıracak. Hatta Sansa bunu savaşa getirirken birkaç taviz vermiştir bile çoktan. :/

Bu bölümdeki suvarilerin avantajlarinin surekli belirtiomesi vurgulanmasi aslinda khalesiye atif olabilir 60bin dothrak var atlı ejderhalari falan saymiyom bile. Khalesi kül edecek westerosu tum westeros toplansa yine de karşı koyamaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık