Westeros'taki en iyi komutan Sam'ın babasıydı yanlış hatırlamıyorsam?Remzinin ölmesi tuhaf bir üzüntüye yol açtı. Tam bir savaş dehası idi stannis çapsızını da güzel ezmişti ama olmadı. Sansa kezbanının aksine tarih onu hatırlayacak.
Westeros'taki en iyi komutan Sam'ın babasıydı yanlış hatırlamıyorsam?Remzinin ölmesi tuhaf bir üzüntüye yol açtı. Tam bir savaş dehası idi stannis çapsızını da güzel ezmişti ama olmadı. Sansa kezbanının aksine tarih onu hatırlayacak.
Fandaş bu vardıda göstermedin mi bize bunca zamanYaa tüm sırrı bozdun yaaa.
O benim de aklıma geldi. Şöyle güzelinden bir topuz yapsalar buna. Hani LOTR'de şu Nazgul vardıya sallıyordu. Onun daha büyüğünü. Orduyu tek başına yerdi zaten.O değilde dev neden çıplak elle sağ sola tokat atıyo
Ulen eline bi odun parçası verseniz yine iyi artık kılıcı baltayı gülleyi geçtim
Olmadı bir kaya parçası verin sağa sola fırlatsın. Mızraklı, kılıçlı elemanlara tokat atıyo yok böyle bir şey
Olabilir bilmiyorum ben :/Westeros'taki en iyi komutan Sam'ın babasıydı yanlış hatırlamıyorsam?
Yok yahu fandaş bende yeni gördüm daha Facebook grubunda Gruplar güzel oluyor,yararlı bilgiler,böyle güzel şeyler falan dönüyorFandaş bu vardıda göstermedin mi bize bunca zaman
Sen bekle geliyoruz
1 yıl olmaz o ya 8 ay felandır.Ya o değil de bir hafta snra yine 1 yıl beklicez ayrıca 7 bölüm içün puff