Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Abi bölümde içimin yağları eridi süper bölümdü.
artık spoiler olmaz diyerek yazıyorum VunVun'a brandon'dan çok üzüldüm ya.
+ Dany Westerosu yakacak sanıyordum bu bölüm biraz kurtardılar :D

arkadaşlar bazılarınız ok sahnesine takılmış ama bence orda bi mesaj vardı çünkü o kadar ok atılıyo bi tanesi jonu vurmuyo üzerine ok çekildikten hemen sonra jonu gösteriyo bu sahneyi bi kaç kez tekrarladı bir de melissandra ışığın tanrısı hakkında bir şeyler vızıldadı bence ışığın tanrısı jonu ak gezenlere karşı komutan yapmak istiyo bu yüzdende o ok sahnesinde öldürülemez olduğunu göstermek istedi.

edit: bu arada http://www.imdb.com/title/tt4283088/?ref_=ttep_ep9 23 bin kişi den sonra 10 da 10 gidiyo bölüm

Ramzi'nin ölüm şeklini beğendim hakkettiğini buldun sen misin çocuğuyla kadını köpeklere yem eden ahlaksız seni.

Yahu çocuk can havliyle koşuyor nasıl düşünecek zik zak yapmayı Allahtan Apocalipticayı izlemişsiniz :D .
Bölüm güzeldi iki savaş sahnesi vardı aksiyon yönüyle doyurucuydu.
Fakat sırf Jon ve Daenerysin bölümü olması fazla hoşuma gitmedi keşke kral topraklarını veya Branın akıbetini gösterselerdi azda olsa. İkiside torpilli karakterler.
Bu arada dizideki her şeyin sorumlusu serçeparmak yine kritik bir müdahalede bulunup olayların seyirini değiştirdi. Adam cidden efsane helal olsun.
Son olarak gitti dağ gibi remzimiz :( Yeni pislik bir karaktere ihtiyacı var dizinin bakalım kime verilecek bu rol.
Davosta bir takım olaylara müdahil olabilir o adamın rolü daha bitmedi tahminimce. Geyik işaretini gördü duygulandı falan bilemiyorum.

Bu arada toplam kaç sezon, kaç bölüm daha devam edecek bilgisi olan var mı?

Senarist sanırım lezbiyen :D Seri sonu bizi pek hoş olmayan görüntüler bekleye bilir :D Bence bölümde tek eksik kısım ok sahnesinden en azından kol ya da bacaktan jon'un çizik almaması.O kısım güzeldi korktu oklardan ama bi çizik sıyrık iyi giderdi.Onun dışında kalisi bile iyi olmuş.Saçma gaz verme çabası olmadan direk ejderler üzerinden oynayarak geleceğe de ışık tutmuşlar.

Yahu çocuk can havliyle koşuyor nasıl düşünecek zik zak yapmayı Allahtan Apocalipticayı izlemişsiniz :D .
Bölüm güzeldi iki savaş sahnesi vardı aksiyon yönüyle doyurucuydu.
Fakat sırf Jon ve Daenerysin bölümü olması fazla hoşuma gitmedi keşke kral topraklarını veya Branın akıbetini gösterselerdi azda olsa. İkiside torpilli karakterler.
Bu arada dizideki her şeyin sorumlusu serçeparmak yine kritik bir müdahalede bulunup olayların seyirini değiştirdi. Adam cidden efsane helal olsun.
Son olarak gitti dağ gibi remzimiz :( Yeni pislik bir karaktere ihtiyacı var dizinin bakalım kime verilecek bu rol.
Davosta bir takım olaylara müdahil olabilir o adamın rolü daha bitmedi tahminimce. Geyik işaretini gördü duygulandı falan bilemiyorum.

7.Sezon 10 8.sezon 6 bölüm olacak diye okumuştum bir yerde ama kesin bilgi değil.

7. sezon 7 8. sezon 6 bölüm olacak deniyor, yani doğruysa toplam 14 bölümümüz kaldı :/
Sezon finalinin fragmanında Walder Frey tam kızıl düğün pozisyonunu almış Jaime de aşağıda dolaşıyor. Ölmeden önce bi çılgınlık yapayım demesin bu zombi kılıklı ? Finalde çok ölüm olacak denmişti. Bilemiyorum :D

Bakalım bu yardım neye patlayacak. Jon'u kendi evladım gibi seviyorum anasını satayım. :D
Sansa'nın izlemeyi bırakıp gidecekken vazgeçmesi iyiydi. Güzel öldü tipine tükürdüğüm. Savaş sahneleride çok çok iyiydi bence. Biz ülkece böyle diziler yapacak mıyız acaba? Yoksa muhteşem yüzyıllara devam mı...
O değil de bizim veletin Jon'a koşarken öleceği çok barizdi ya. Hiç heyecan bile yapamadım ha ulan kurtuldu ha şimdi kurtulur diye.

Kimse yazmadı ama Tormund R'ye takmadı mı yoksa ben mi kaçırdım. Adam fuck this shit diye kaçıyordu :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık