Onun tüm hikayesini bilsek bile okuması sarıyor be. Onun bölümlerini özenerek yazıyor Martin, çok güzel oluyor. Mesela ilk iki sezonu kitapları okumadan izlemiştim, her şeyi bilmeme rağmen kitaplar akıp gitmişti. Özellikle Tyrion bölümleri. :/Ben en çok borunun muhabbetini bekliyorum. O değil de şimdi Tyrion'u böyle izliyoruz kitapta işkence olacak okumak Gene de dizide bence net 3 kafadan biri olarak gösterildi, Jon geri döndü. Lyanna'yı gördük heyecanımı kimseyle paylaşamadım sen anlıyorsun beni bir tek
Aynen o sahneyi görür görmez direkt tamamdır dedim. Tyrion neredeyse kesin cepte. Bu hareket de işte Vic yapamayacak mı dedirtiyor. :/
Öte yandan gemileri de yaktılar. Bakarsın Vic'ten beklenmedik bir yardım gelir. Jon'un ölümü için o kadar yalan söyleyip saklayan adamlar bunu da saklar herhalde ya? Çok mu safım yoksa. Umut fakirin ekmeği işte.
Lyanna rolündeki oyuncuyu tanımıyorum, hiç bakmamıştım da Ned Benjen ile oynarken kızın biri gelince aha Lyanna diye hopladım. İnşallah sezon boyu tam işlerler diyeceğim de önümüzdeki bölüm Joy Tower var. Direkt sona atlayacaklar galiba. süreci de görseydik keşke. Turnuvayı falan en azından. :/
Ben abimi başlatmıştım iki yıl önce, her yeni bölümü izlediğinde arıyor sorular soruyor tartışıyoruz falan. Yine biri var bende ya.