Sanmıyorum. Robert Baratheon, Oberyn Martell (şu kafası patlayan) vb. adamların katıldığı turnuvayı kazanmışlığı falan var.Kitapta Selmy'den güçlü şövalyeler var mı? Joy kulesinde ki kral muhafızları falan?
Sanmıyorum. Robert Baratheon, Oberyn Martell (şu kafası patlayan) vb. adamların katıldığı turnuvayı kazanmışlığı falan var.Kitapta Selmy'den güçlü şövalyeler var mı? Joy kulesinde ki kral muhafızları falan?
Arthur Dayne ondan iyidir. Şövalyelik gibi gösteriş işini çok beceremese de iş gerçek dövüşe gelince Robert'ı durdurabilecek adam olduğunu sanmıyorum diyarda.Sanmıyorum. Robert Baratheon, Oberyn Martell (şu kafası patlayan) vb. adamların katıldığı turnuvayı kazanmışlığı falan var.
Dayne sağlam, ama bence Selmy ondan daha da sağlamdı.Arthur Dayne ondan iyidir. Şövalyelik gibi gösteriş işini çok beceremese de iş gerçek dövüşe gelince Robert'ı durdurabilecek adam olduğunu sanmıyorum diyarda.
Jamie mi diyordu kral muhafızlarına, "Bir eliyle işerken diğer beliyle beşinizi limonlu kek gibi doğrayabilirdi" demişti Arthur için. Selmy çok sağlam şövalye, mükemmel dövüşçü ama Arthur daha büyük görünüyor bana. Kılıcı da göktaşından yapılmış, adamantium falandır belkiDayne sağlam, ama bence Selmy ondan daha da sağlamdı.
Mormont da Selmy için "Yedi Krallık'ın gördüğü en büyük şövalyeydi" diyor.Jamie mi diyordu kral muhafızlarına, "Bir eliyle işerken diğer beliyle beşinizi limonlu kek gibi doğrayabilirdi" demişti Arthur için. Selmy çok sağlam şövalye, mükemmel dövüşçü ama Arthur daha büyük görünüyor bana. Kılıcı da göktaşından yapılmış, adamantium falandır belki
Rickard Stark da Selmy için öyle bir şey demişti galiba. Dizide Ned söylüyordu.Mormont da Selmy için "Yedi Krallık'ın gördüğü en büyük şövalyeydi" diyor.
Olabilir.Rickard Stark da Selmy için öyle bir şey demişti galiba. Dizide Ned söylüyordu.
Ama kitapta çoğu kişi Arthur denince eyvallah diyordu. Kimler neler söyledi tam hatırlamıyorum da herkesin gözünde efsanevi bir savaşçıydı o adam.
Arthur Dayne'in Barristan'dan daha iyi olduğu söylenir, ikisi de zaten serinin zirvesi sayılır.Kitapta Selmy'den güçlü şövalyeler var mı? Joy kulesinde ki kral muhafızları falan?
Coldhands kimdi ya ben hatırlayamadım.Victarion, Coldhands, Aegon, Stoneheart. Böyle önemli karakterleri es geçmeleri kitap için de korkutuyor. :/