Var. Daha önce 2 kişinin geri döndürüldüğünü gördük. İkisi de önceki hallerinden çok farklıydı, daha kararlı daha karanlık kişiler oldular.Bu Jon şimdi başka biri olarak döndü, kişiliği değişti muhabbetinin bir dayanağı var mı?
Var. Daha önce 2 kişinin geri döndürüldüğünü gördük. İkisi de önceki hallerinden çok farklıydı, daha kararlı daha karanlık kişiler oldular.Bu Jon şimdi başka biri olarak döndü, kişiliği değişti muhabbetinin bir dayanağı var mı?
Var. Martin son açıklamalarından birinde, dizide ölmüş bir karaktere kitaplarda çok önemli bir misyon yükleyeceğini söylemişti.Peki kitapçı arkadaşlar spoiler vermeden cevap verirseniz sevinirim.
Bu kitapta olup dizide olmayan karakterleri sonraki sezonlarda kullanma ihtimalleri olabilir mi? Karakter bolluğundan dolayı birileri gidince sanki diğer karakterleri devreye sokacaklarmış gibi geliyor bana.
Haklısın çok fazla karakter var. Ama çoğunu karıştırıyorlar ya da hiç eklemiyorlar. Hiç var olmamış gibi davranıyorlar. Hal böyle olunca da kitap okuyanlar iki defa düşünüyor lan ben bu adamı bu kadar okudum hiç mi bir yere varamayacak bu eleman diye. En büyük örnek herhalde Victarion Greyjoy'dur. Kitap okuyanlar için yeri büyüktür. Dizide bahsedilmedi bile.Peki kitapçı arkadaşlar spoiler vermeden cevap verirseniz sevinirim.
Bu kitapta olup dizide olmayan karakterleri sonraki sezonlarda kullanma ihtimalleri olabilir mi? Karakter bolluğundan dolayı birileri gidince sanki diğer karakterleri devreye sokacaklarmış gibi geliyor bana.
Haklısın çok fazla karakter var. Ama çoğunu karıştırıyorlar ya da hiç eklemiyorlar. Hiç var olmamış gibi davranıyorlar. Hal böyle olunca da kitap okuyanlar iki defa düşünüyor lan ben bu adamı bu kadar okudum hiç mi bir yere varamayacak bu eleman diye. En büyük örnek herhalde Victarion Greyjoy'dur. Kitap okuyanlar için yeri büyüktür. Dizide bahsedilmedi bile.
Teşekkürler. Çünkü düşününce şuan olan karakterleri bile tam işleyemiyorlar karakter bolluğundan dolayı. Önceki sezonlarda gözüküp şimdilerde hiç gözükmeyen karakterler bile var. Thoros, sonra Berradion muydu alevli kılıçlı abi. Sonra Kral'ın kayıp oğlu vardı. Daha da vardır da aklıma gelmiyor şuan.Var. Martin son açıklamalarından birinde, dizide ölmüş bir karaktere kitaplarda çok önemli bir misyon yükleyeceğini söylemişti.
Victarion, Coldhands, Aegon, Stoneheart. Böyle önemli karakterleri es geçmeleri kitap için de korkutuyor. :/Haklısın çok fazla karakter var. Ama çoğunu karıştırıyorlar ya da hiç eklemiyorlar. Hiç var olmamış gibi davranıyorlar. Hal böyle olunca da kitap okuyanlar iki defa düşünüyor lan ben bu adamı bu kadar okudum hiç mi bir yere varamayacak bu eleman diye. En büyük örnek herhalde Victarion Greyjoy'dur. Kitap okuyanlar için yeri büyüktür. Dizide bahsedilmedi bile.
Coldhands bir yara zaten. Aegon hadi neyse de diğer ikili baya önemli ya. Hadi Stoneheart'ı da çıkar çook bir şey değişmez ama en son neler oldu biliyorsun. Yine de Victarion'u tek geçerim :/Victarion, Coldhands, Aegon, Stoneheart. Böyle önemli karakterleri es geçmeleri kitap için de korkutuyor. :/
Victarion tek zaten, onun gibisi gelmez. Rolü de aşırı önemli. Şimdi 6. kitapta başaramayıp ölecek mi diye endişeleniyorum.Coldhands bir yara zaten. Aegon hadi neyse de diğer ikili baya önemli ya. Hadi Stoneheart'ı da çıkar çook bir şey değişmez ama en son neler oldu biliyorsun. Yine de Victarion'u tek geçerim :/
Ben en çok borunun muhabbetini bekliyorum. O değil de şimdi Tyrion'u böyle izliyoruz kitapta işkence olacak okumak Gene de dizide bence net 3 kafadan biri olarak gösterildi, Jon geri döndü. Lyanna'yı gördük heyecanımı kimseyle paylaşamadım sen anlıyorsun beni bir tekVictarion tek zaten, onun gibisi gelmez. Rolü de aşırı önemli. Şimdi 6. kitapta başaramayıp ölecek mi diye endişeleniyorum.