Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Musleranın futbolu burada bırakacağını düşünüp gideceğine ihtimal vermemiştir demek isterdim ama, muslera dün gitmedi adam gideli 3 ay oldu kaleci işini arka plana atıp osimhen için 1 ay uğraştılar o zaman aklı neredeymiş.

tepki almayım derken sıvadım batırıyorum açıklaması olmuş.
Neredesinden baksan rezalet. Adamın gideceği bir yıl önceden belliydi zaten. Hadi onu geçtim. Mayıs'tan bu yana 2,5 ay geçti. Bu kadar sürede sen bir adam bulamıyorsan bırak git. Adamlar muhtemelen sadece menajer ağzına bakıyor şu an. Onlar kimi getirirse isim olarak onlarla ilgilenebiliyor.

Kemerburgaz suyu zehirli çıkmış araplara gitmek için niye yırtınıyor bu kadar o da garip.

Yönetim de Erden gibi direteyim diyor ama saçma bir iş 35 Barış için gayet yeterli bir rakam. İstenen rakam 60 diyorlar bokunu çıkarmışlar zaten %20'si Keçiörengücü'ne gidecek bonservis arttıkça daha koyacak pay, oyuncu küsmüşken 3-5'e bakmadan satardım.
40+ Keçiören yapsalar yeterli aslında.

Lan şu adama bile bir net tavır koyamıyorlar. Çıldırırsın ya
İş saçmalamaya döndü bence. Otur bekle zaten Araplar teklifi yükseltiyor. Daha Yeni sözleşme yenilendi. Bence Galatasaray buna boyun eğmemeli. Aziz Yıldırım'ın Milos krasice uyguladığı tarifeyi Barış alpere uygulamak lazım. Köpek gibi beni kadroya alın diye yalvarana kadar da kadroya almam.

GS de maaş dengesizliği çok fazla, artık düşük maaşlı katkı veren her oyuncu maaş arttırımı isteyecek. 25 M Osimhen alıyorken Barış da "Ben oynuyorum iyi para isterim" kafasına girmiş. 7.5 M istemiş deniyor GS de kalırsam diye. GS'li muhabirler "Lemina da maaş arttırımı istedi" diyorlar. Herkes birbirine uyacak şimdi, o istediyse bende istiyorum muhabbetine hazır olun...

Satılması daha mantıklı, Galatasaray ligde gene şampiyon olur.

Güreşmekten başka bir halt yapmıyor zaten.

Kulübe bu şekilde şantaj yapan herkese boyun eğemezsin. Getirsin talep edilen bonservisi gitsin nereye istiyorsa. 50/60 lar konuşuluyor. İşine gelince zam yapılıyor diye yeni sözleşmeye balıklama atla. İşine gelmeyince 3 senelik kontrat varken satın beni de. Bunu premier ligde vs hiçbir kulübe yapamazsın.

Gomis inatlaştı
Nelson inatlaştı
Oliviera inatlaştı

Hepsi Yok olup gitti
Kerem inatlaştı şimdi ağlayarak fenerin kapısında yatıyor.
Zaniolo inatlaştı şimdi Galatasarayda kadroya girerim belki diye bir tarafını yırtıyor.

Asıl büyük olan kulüptür. Galatasaray sizi bir yere getiriyor. 3 gün önce yalanarak sözleşme isterken bugün teklif geldi diye kudurmaya gerek yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık