Yahu bu ne saçma iş bunun 2028 e kadar sözleşmesi var daha yeni uzattı kulübe nasıl kabul edin diye baskı yapabiliyor burası bölgesel amatör lig takımımı? Kontratlı oyuncu nasıl beni satın diye baskı yapabiliyor?
Neredesinden baksan rezalet. Adamın gideceği bir yıl önceden belliydi zaten. Hadi onu geçtim. Mayıs'tan bu yana 2,5 ay geçti. Bu kadar sürede sen bir adam bulamıyorsan bırak git. Adamlar muhtemelen sadece menajer ağzına bakıyor şu an. Onlar kimi getirirse isim olarak onlarla ilgilenebiliyor.Musleranın futbolu burada bırakacağını düşünüp gideceğine ihtimal vermemiştir demek isterdim ama, muslera dün gitmedi adam gideli 3 ay oldu kaleci işini arka plana atıp osimhen için 1 ay uğraştılar o zaman aklı neredeymiş.
tepki almayım derken sıvadım batırıyorum açıklaması olmuş.
40+ Keçiören yapsalar yeterli aslında.Kemerburgaz suyu zehirli çıkmış araplara gitmek için niye yırtınıyor bu kadar o da garip.
Yönetim de Erden gibi direteyim diyor ama saçma bir iş 35 Barış için gayet yeterli bir rakam. İstenen rakam 60 diyorlar bokunu çıkarmışlar zaten %20'si Keçiörengücü'ne gidecek bonservis arttıkça daha koyacak pay, oyuncu küsmüşken 3-5'e bakmadan satardım.
Lan şu adama bile bir net tavır koyamıyorlar. Çıldırırsın ya
Yahu bu ne saçma iş bunun 2028 e kadar sözleşmesi var daha yeni uzattı kulübe nasıl kabul edin diye baskı yapabiliyor burası bölgesel amatör lig takımımı? Kontratlı oyuncu nasıl beni satın diye baskı yapabiliyor?
İş saçmalamaya döndü bence. Otur bekle zaten Araplar teklifi yükseltiyor. Daha Yeni sözleşme yenilendi. Bence Galatasaray buna boyun eğmemeli. Aziz Yıldırım'ın Milos krasice uyguladığı tarifeyi Barış alpere uygulamak lazım. Köpek gibi beni kadroya alın diye yalvarana kadar da kadroya almam.Lan şu adama bile bir net tavır koyamıyorlar. Çıldırırsın ya
Osimhen aynısını yapınca seviniyordun Reis xD
Barış için ırkçı ve cinsiyetci gönderiler mi paylaştı Galatasaray yoksa kadro dışı mı kaldı Barış, küskün.Osimhen aynısını yapınca seviniyordun Reis xD
Daha kötüsünü yapıyorlar, kendileri 1 vermiyor ama 10milyon alacağı takıma gitmesine izin vermiyorlar.Barış için ırkçı ve cinsiyetci gönderiler mi paylaştı Galatasaray yoksa kadro dışı mı kaldı Barış, küskün.
Kulübe bu şekilde şantaj yapan herkese boyun eğemezsin. Getirsin talep edilen bonservisi gitsin nereye istiyorsa. 50/60 lar konuşuluyor. İşine gelince zam yapılıyor diye yeni sözleşmeye balıklama atla. İşine gelmeyince 3 senelik kontrat varken satın beni de. Bunu premier ligde vs hiçbir kulübe yapamazsın.Satılması daha mantıklı, Galatasaray ligde gene şampiyon olur.
Güreşmekten başka bir halt yapmıyor zaten.