Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Herhangibir menajer Fb veya Bjk icin böyle bir açıklama yapamaz çünkü sıkar bir daha o adamı kulüp kapısından içeri sokmazlar dolayısıyla bu Fb Bjk Gs menajerlerin en sevdigi kulüpler oldugu için ilerleyen transferlerde para kaybetmeyi göze alamaz ama Gs ye karşı bu açıklama yapılabiliyor.Şunu kabul etmek gerek Gs büyük kulüp ama hem başkanı hem yönetimi küçük.Ben bunca yıl futbol takip ediyorum kanlı bıçaklı olmadığı durumlar haricinde hiçbir menajer bir kulübe böyle taş attığını görmedim.Sözleşmen 2028 de bitiyor ama buna rağmen bizi bırakacaksınız diye koskoca camiaya siper alıyor 😃 Büyük kulüp refleksi bu adamın menajerlik kariyerini bitirip Barış ı da özür dileyip işine odaklanana kadar süresiz kadrodışı bırakmayı gerektirir.

Lan şu adama bile bir net tavır koyamıyorlar. Çıldırırsın ya
Hagi en baba zamanlarında soyunma odasında takımı fırçalarken Terim tamam ben geldim sen sus artık otur yerine diyor bu da o anın stresiyle devam ediyor konuşmaya o maç yedek çıkıyor sonra kadrodışı bırakılacağı iletilince hemen özür diliyor hocadan.Büyük takım refleksi büyük hoca refleksi budur.Bunlar profesyonel sporcu hiçbirinin kanı sarı kırmızı yada lacivert akmıyor o yüzden profesyonellik dışı birşey görünce hemen cezayı kesmezsen örnek teşkil eder.Şurada Barışa yaptırım yapmazsan iki maç sonrada Lemina idmana çıkmaz 5 maç sonra Jakobs çıkmaz herkes kafasına göre takılır.

Hagi en baba zamanlarında soyunma odasında takımı fırçalarken Terim tamam ben geldim sen sus artık otur yerine diyor bu da o anın stresiyle devam ediyor konuşmaya o maç yedek çıkıyor sonra kadrodışı bırakılacağı iletilince hemen özür diliyor hocadan.Büyük takım refleksi büyük hoca refleksi budur.Bunlar profesyonel sporcu hiçbirinin kanı sarı kırmızı yada lacivert akmıyor o yüzden profesyonellik dışı birşey görünce hemen cezayı kesmezsen örnek teşkil eder.Şurada Barışa yaptırım yapmazsan iki maç sonrada Lemina idmana çıkmaz 5 maç sonra Jakobs çıkmaz herkes kafasına göre takılır.

Faruk Süren ve Fatih Terim dönemi böyleydi. Şimdi kimse Galatasaray yönetiminden korkmuyor çekinmiyor. Hangi Galatasaray başkanına TFF başkanın alenen hakaret etmiş? Buna rağmen Hacıosmanoğluna çıkıp bir şey diyemediler. Deviremediler. O dönemde dik duramadı. TFF başkanı özür dileyene ya da başkasıyla değişene kadar milli takıma futbolcu vermiyorum deyip adamı pişman edecektin. Sen sana yapılan saygısızlıklara müsamaha gösterirsen sonucu böyle olur. Dün davinson zam istedi. Bugün lemina yarın hepsi isteyecek. Önünü daha ilk futbolcudan kesmek lazımdı. Şimdi menejare bak 2028 e kadar kontrat imzalamış hâlâ bize söz verdiniz diyor. O zaman imzalama kontratı?

Yarın Barış Alper sakatlansa ya da formu düşse Galatasaray bunu çağırıp bak eskisi gibi değilsin senin maaşı düşüreceğiz dese asla kabul etmezler. o menejar de sözleşme var der. E şimdi de var. Üstelik Galatasaray her zaman futbolcusunun yanında duruyor. İcardi sakatlandı, kontratı dondurma hakkı vardı dondurmadılar. 1 sene paşa paşa ödendi maaşı. Kulüp verdiği sözleri ve kontratları tutuyor ama niyeyse dik durup kontratlarınıza uyun ya da getirin bonservisi gidin diyemiyor. Davinson iyi oyuncu olabilir ama Avrupa'da bu yaşta ona kimse 4-5 m kontrat vermez. Git gide arabistana benziyoruz. Şimdi de Barış alpere 5m verelim gitme demişler. 3 sene daha kontrat var zam niye?

Son düzenleme:
Barış için ırkçı ve cinsiyetci gönderiler mi paylaştı Galatasaray yoksa kadro dışı mı kaldı Barış, küskün.
Osimhen o olaylardan sonra hala oynamaya devam etti. Asıl isteği yüksek maaş idi. Tam transfer olacakken transfer yatınca Conte kadro dışı bıraktı.

Barışta haklı adam 10 senede kazanacağı parayı bir iki senede kazanacak. Babasının hayrına futbolculuk yapmıyor.

Daha kötüsünü yapıyorlar, kendileri 1 vermiyor ama 10milyon alacağı takıma gitmesine izin vermiyorlar.
Irkçılıktan kötüsü, sözleşmeli oyuncuma sözleşmeye göre devam edeceğiz demek. Tamam küskün.
Osimhen o olaylardan sonra hala oynamaya devam etti. Asıl isteği yüksek maaş idi. Tam transfer olacakken transfer yatınca Conte kadro dışı bıraktı.

Barışta haklı adam 10 senede kazanacağı parayı bir iki senede kazanacak. Babasının hayrına futbolculuk yapmıyor.
Oynamaya devam etmesi bu hareketlerin yapıldığı gerçeğini değiştiriyor mu? Bonservis isteği artıp transfer yatınca o zaman sözleşmem bitince 0 kazanç ile ayrılırım restini çekiyor. Kadro dışı bırakan hocası, antrenmana çıkıp çıkmaması durumu söz konusu değil. Benzer örnekler değiller bu nedenle.

Irkçılıktan kötüsü, sözleşmeli oyuncuma sözleşmeye göre devam edeceğiz demek. Tamam küskün.

Oynamaya devam etmesi bu hareketlerin yapıldığı gerçeğini değiştiriyor mu? Bonservis isteği artıp transfer yatınca o zaman sözleşmem bitince 0 kazanç ile ayrılırım restini çekiyor. Kadro dışı bırakan hocası, antrenmana çıkıp çıkmaması durumu söz konusu değil. Benzer örnekler değiller bu nedenle.
Senin için hangisi daha önemli sana kalıyor tabi ama dünyadaki geri kalanların çoğu için para daima daha önemlidir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık