Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Arkadaşlar bende şimdi creapure var, 5 gram kreatin varmış.Bi de gainer kullanıyordum,onda da 2,5 gram kreatin monohodirat var.Ben günde 7.5 kreatin alsam sıkıntı olur mu?

Aslında günde de değil haftada ortalama 30 gram falan yapıyor.

Arkadaşlar bende şimdi creapure var, 5 gram kreatin varmış.Bi de gainer kullanıyordum,onda da 2,5 gram kreatin monohodirat var.Ben günde 7.5 kreatin alsam sıkıntı olur mu?

Bol su iç en az 3-4 litre, düzenli olarak tahlillerini ver, bunun dışında kreatine başladıktan sonra seni rahatsız eden bir semptomun olursa doktora uğra mutlaka. Her ne kadar şimdiye kadar çok araştırılmıș bir madde de olsa dikkat etmekte fayda var. Gainer da ne kadar gerekli bilemedim açıkçası, 7.5 gr creatine almak yerine normal creatineni al üstüne daha bol kalorili beslen kilo almak istiyorsan. Tabi en iyisi önce doktoruna gözüküp sonra kullanmak böyle ürünleri ancak birçok doktor spor supplementleri konusunda eğitimsiz büyük ihtimalle bırakmanı söylerler ikisini de.
Neyse özet olarak bence Gainer sal beslenmeye odaklan, bol bol su iç, olumsuz etkilerini görürsen kes-doktoruna sor, düzenli aralıklarla tahlillerine gidip böbrek fonksiyonlarıni kontrol ettir.

Her 10 kg’lık vücut ağırlığın başına en az 250ml su örn:80kg birey 8x250 tabi bu günlük 3gr alan birey için ve 3 gr’da yeterli günlük kullanım için ayrıca kreatin yüklemesi dediğimiz olayda var ama hiç gerek yok 1 ay sonra depoların dolmuş olacaktır.

Son düzenleme:
Her 10 kg’lık vücut ağırlığın başına 250ml su örn:80kg birey 8x250 tabi bu günlük 3gr alan birey için ve 3 gr’da yeterli günlük kullanım için ayrıca kreatin yüklemesi dediğimiz olayda var ama hiç gerek yok 1 ay sonra depoların dolmuş olacaktır.
Az be Mami bu. Ek bir hastalığın yoksa fazla su içmenin sakıncası yok işersin gider. Az su içtiğinde böbrekleri eline alma ihtimalin az değil ama. Birkaç hafta nefrolojide takılınca anlıyor insan.

Tabi herkesin vücudu farklı oluyor kiminin böbrekleri çok kötü beslenme ve supplementlere rağmen taş gibiyken kimininki çok kolay bozulabiliyor. Bu yüzden fırsatını bulunca kontrol ettirin bir degerlerinizi, özellikle kreatin gibi böbreği inanılmaz yoran supplementler kullanılıyorsa.

Az be Mami bu. Ek bir hastalığın yoksa fazla su içmenin sakıncası yok işersin gider. Az su içtiğinde böbrekleri eline alma ihtimalin az değil ama. Birkaç hafta nefrolojide takılınca anlıyor insan.

Tabi herkesin vücudu farklı oluyor kiminin böbrekleri çok kötü beslenme ve supplementlere rağmen taş gibiyken kimininki çok kolay bozulabiliyor. Bu yüzden fırsatını bulunca kontrol ettirin bir degerlerinizi, özellikle kreatin gibi böbreği inanılmaz yoran supplementler kullanılıyorsa.
Genel popülasyon da zaten su içme sıklığı az benim hatam en az diye belirtmemem ben en az 2.5 litre içiyorum 2,3 yılı aşkın hiç ara vermeden kullanıp hiç bir sıkıntı yaşamadığım supplement gerçi ben 150 gram ortalama şeker yüklediğim zamanlar bile vücudumda herhangi bir olumsuzluk veya tahlillerimde sıkıntı yaşamadım gerçekten kişiden kişiye değişir ama en az 2 litre su, az su tüketen topluma göre gene fazla sayılır :D Gerçi şunu sa belirtmek lazım kreatin’den dolayı kolay kolay böbreği eline alamaz yani kreatine gelene kadar günlük beslenmesinde böbreğini yoracak besinlerin içindeki maddeler daha öndedir eğer böbreği sıkıntılıysa bu kişi et yemeye kalkarsa etin içinde ki kreatinden önce protein zaten böbreğinin içinden geçecektir.Yani öyle veya böyle su önemli.

Son düzenleme:
Genel popülasyon da zaten su içme sıklığı az benim hatam en az diye belirtmemem ben en az 2.5 litre içiyorum 2,3 yılı aşkın hiç ara vermeden kullanıp hiç bir sıkıntı yaşamadığım supplement gerçi ben 150 gram ortalama şeker yüklediğim zamanlar bile vücudumda herhangi bir olumsuzluk veya tahlillerimde sıkıntı yaşamadım gerçekten kişiden kişiye değişir ama en az 2 litre su, az su tüketen topluma göre gene fazla sayılır :D Gerçi şunu sa belirtmek lazım kreatin’den dolayı kolay kolay böbreği eline alamaz yani kratine gelene kadar günlük beslenmesinde böbreğini yoracak besinlerin içindeki maddeler daha öndedir eğer böbreği sıkıntılıysa bu kişi et yemeye kalkarsa etin içinde ki kreatinden önce protein zaten böbreğinin içinden geçecektir.Yani öyle veya böyle su önemli.
Çok su içerim ben zaten ya.Antreman öncesi kreatin kullanayim.Gainer'i yeterince beslenmediğim günlerde içerim o zaman

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık