Biraz daha parçalayım kendimi onuda atarım kardeşim artık yaşlı kuıt modunu açtım biraz daha iriyim sadece5 sene önce böyleysen şimdi kim bilir nasılsındır ?
Biraz daha parçalayım kendimi onuda atarım kardeşim artık yaşlı kuıt modunu açtım biraz daha iriyim sadece5 sene önce böyleysen şimdi kim bilir nasılsındır ?
O ışık varGençler sene 2015,
Bir müddet sonra resim kendini imha edecektir.
@Densetsu no Samurai kardeşim ne diyosun sence ichi gorilla ni gorilla yapabilir miyim tabi o zamanlar göğüsler ve trapezlerim zayıfmış
Squat Deadlift ve Bench Press gibi hareketlerde minimum 3 dakika dinleniyorum.Onun dışında kalan Barbell Row gibi bileşik ama ağır kilo girmediğim hareketlerde iki dakika.İzole hareketlerde ise maksimum bir dakika dinleniyorum.Gençler dinlenme işini nasıl yapıyorsunuz ? Ne öneriyorsunuz dinlenme konusunda.
Yok onu sormuyorum, dinlenme günü, kaç güç çalışıp kaç gün dinleniyorsun.Squat Deadlift ve Bench Press gibi hareketlerde minimum 3 dakika dinleniyorum.Onun dışında kalan Barbell Row gibi bileşik ama ağır kilo girmediğim hareketlerde iki dakika.İzole hareketlerde ise maksimum bir dakika dinleniyorum.
4-5 gün çalışıp 2 gün dinleniyorum.Yok onu sormuyorum, dinlenme günü, kaç güç çalışıp kaç gün dinleniyorsun.
Bu tamamen senin enerjine ve tatmin duyguna bağlı, haftada beş altı gün antrenman yaptığım dönemler de oldu, iki üç gün de. Tabi bu antrenmandan ne beklediğimizle de alakalı, pro düşünmüyosak tatmin duygusuna yani aldığımız hazza odaklanmamız yeterli olur diye düşünüyorum. Ancak olaya bilinçli yaklaştığımızda bana göre minimum iki gün dinlenmek gerekiyor, yoksa dinlenemiyorsun ki sürekli ruh gibi takılıyorsun, hele ki ağır antrenmanlar yapıyorsan.Gençler dinlenme işini nasıl yapıyorsunuz ? Ne öneriyorsunuz dinlenme konusunda.
Ben e 2 gün çalışıp 1gün dinleniyorum. Ama senin gibi ağır çalışmıyorum.4-5 gün çalışıp 2 gün dinleniyorum.
Günde ne kadar çalışman gerekiyor acaba, çünkü 1 saati aşmayı düşünmüyorum.Bu tamamen senin enerjine ve tatmin duyguna bağlı, haftada beş altı gün antrenman yaptığım dönemler de oldu, iki üç gün de. Tabi bu antrenmandan ne beklediğimizle de alakalı, pro düşünmüyosak tatmin duygusuna yani aldığımız hazza odaklanmamız yeterli olur diye düşünüyorum. Ancak olaya bilinçli yaklaştığımızda bana göre minimum iki gün dinlenmek gerekiyor, yoksa dinlenemiyorsun ki sürekli ruh gibi takılıyorsun, hele ki ağır antrenmanlar yapıyorsan.
Burada sana daha önce denemediğim ama kağıt üzerinde epey faydalı olacağını düşündüğüm bir programdan bahsedeyim. Tek bölge antrenman, bunun avantajı her kes grubu için birer haftalık bir dinlenme süresi tanıyorsun, bu da kasların daha iyi onarılmasını sağlıcak. Ayrıca antrenmanları doğru tekniklerle yaparsan oldukça verimli olacağını düşünüyorum. Bi deneyemedim gitti şunu.
Doğal sporcular için gelişim açısından çok verimli olmadığı söylense de çok pro şeyler düşünülmüyorsa denenebilir, neden olması.