Evde ne kadar düzenli de çalışılsa salon kadar olmuyor sanırım.
Asıl olay ekipman işi, yani evini salon da yapabilirsin 3,4 tane alet ve yardımcı ekipmanlar ile Ama TR'de gene pahalıya geliyor.Evde ne kadar düzenli de çalışılsa salon kadar olmuyor sanırım.
Kardeşim dumbell bar, halter ve z barı T-rex diye bir marka almıştım barları ve plakaları gerçekten çok kaliteli. Ancak TR'de artık satışı yok sanırım. Onun harici voit demir dökme 20 kg plaka aldım 4 tane, onun harici vinly plakaları karışık aldım şu an için satılan plakalar arasında hepsiburada'da Borçin adlı marka var o da güzel belki başka sitede de satışları vardır.Reis halter/ağırlık setlerini nereden ve kaç paraya aldın söylersen sevinirim.
Amacın kilo vermek bile olsa koş ve bisiklet sür olayı meh..... Kesinlikle ağırlık çalış 5x5 - 3x8 veya bla bla bla hangisi hoşuna giderse başla amacın kilo vermek ise eğer.Başlangıç için yutupta ağır sağlam diye bir adam var 5*5 diyor. Bir kaç kişide işte koş bisiklet kürek falan diyor hangisi doğru kafam karıştı.
Bunu kim diyor?Evde ne kadar düzenli de çalışılsa salon kadar olmuyor sanırım.
Kilo vermek işte biraz vucudum düzelsin şeklen falan filan. Neden koşmak falan meh peki?Amacın kilo vermek bile olsa koş ve bisiklet sür olayı meh..... Kesinlikle ağırlık çalış 5x5 - 3x8 veya bla bla bla hangisi hoşuna giderse başla amacın kilo vermek ise eğer.
Sadece koşmak kalori açığı oluşturur ve üst bölgene hatta koşarken o kadar da alt bölgene odaklanıp tüm kasları devreye sokmak zor olur ağırlık insanı sıkı yapar yani zayıflarken fit olmanın garantisi yok o koşu ve bisiklet olayında Bir video vardı sana bulursam atarım bir kadın sadece pull egzersizleri yapıyor ve hiç push egzersizleri yapmıyor kadının ön kolu o kadar iyi gözüküyor ki sıktığında fakat arka kolu yaşlı nineler gibi sarkıyor kilo verip zayıf gözükmek fit olmak demek değildir Saygılarımla.Kilo vermek işte biraz vucudum düzelsin şeklen falan filan. Neden koşmak falan meh peki?
2sini bir arada yapabilirsin.Kilo vermek işte biraz vucudum düzelsin şeklen falan filan. Neden koşmak falan meh peki?