Bulk programı di mi o? Kalori fazlasına devam yani?Evet.Ekipman gerektirmediği için uygulanması daha kolay.
Bulk programı di mi o? Kalori fazlasına devam yani?Evet.Ekipman gerektirmediği için uygulanması daha kolay.
Hayır.Programı definasyonda da uygulayabilirsin.Bulk programı di mi o? Kalori fazlasına devam yani?
Bulk ile devam etsem daha iyi sanırım. Define olacak kadar kas kütlesi kazanamadım hala :/Hayır.Programı definasyonda da uygulayabilirsin.
Abi Glutamin bence gereksiz çünkü insan vücudunda zaten yeteri kadar glutamin var.Genellikle ilaçlı sporcular tarafından kullanılıyorlar çünkü protein sentezleri hızlı.@Sakata Gintoki BCAA, Glutamin ve Kreatin hakkında ne düşünüyorsun? Önümüzdeki ay bunlara başlamayı düşünüyorum.
Elinde hafif dambıl ve barfiks barı varsa spartaküs yapabilirsin.Kas yapmana yarar mı bilmem ama vücudu korursun.Diyet aynen devam. Günde 200-250 şınav, ufak tefek hiit kardio ile bu 1 ayı atlatmayı düşünüyorum. Üç gram kasımı korumama yeter umarım.
Barfiks yok ya. Olsa müthiş olurdu ama. Üst bölge için muazzam bir hareket. Hatta bana deseler ki hayatında sadece 3 hareket yapacan biri barfiks olurdu.Elinde hafif dambıl ve barfiks barı varsa spartaküs yapabilirsin.Kas yapmana yarar mı bilmem ama vücudu korursun.
Spartaküs zaten manyak program.Barfiks barın yoksa Ege Fitness'ın evde sırt serisi var onları uygulayabilirsin.Barfiks yok ya. Olsa müthiş olurdu ama. Üst bölge için muazzam bir hareket. Hatta bana deseler ki hayatında sadece 3 hareket yapacan biri barfiks olurdu.
Spartaküs'e de bugün baktım. İyi kondüsyon yaparsın. Belki denerim.
Anam babam usulü birşeyler ayarlıcaz artıkSpartaküs zaten manyak program.Barfiks barın yoksa Ege Fitness'ın evde sırt serisi var onları uygulayabilirsin.