Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Bu konu hakkında net bilgi verecek bir arkadaş bana yazabilir mi? Özel bir iki şey sormak istiyorum kendisine. Kütle azaltımı konusunda.

Max 200 edecek atlama ipi tavsiyeniz var mı?
Ben de bu var.
Önemli olan eğer 20,25 dakika zıplayacaksan, bazen ipler kopabiliyor tuttuğun yerden, ayarlamalı olmaları lazım tekrar koyup kitliyorsun.
Mesela şurada açılmış hali var başka bir ipin. Aldığın ipte bu özellik varsa yeterli olur.

Deathlift ve squat olmassa olmaz hareket degiller, birkac kez denedim ve gerek gormedim. Disklere ve eklemlere inanilmaz bir yuk bindiriyorlar, sakatlanma ihtimali cok yuksek hareketler.
Pandemi sonrasi bende tekrar basladim, daha onceki yillarda yaptigim icin kisa sure icerisinde toparlarim, beslenme ve suplement konusunda da sorun yok sukur.
Spor yapmayi ozlemisim, saglam girmeyi , nefes nefese kalmayi , zorlamayi.

Su sabahlari kalkip gidebilmeyi ayarliyabilirsem cok yol ilerlicem ama oturtamadim bi turlu.
Genel tavsiyem, hareteki dogru yapmayi ogrenmeden agir girilmemesi.

not: Definasyon kurune girme fikri, cik aklimdan 😂

Deathlift ve squat olmassa olmaz hareket degiller, birkac kez denedim ve gerek gormedim. Disklere ve eklemlere inanilmaz bir yuk bindiriyorlar, sakatlanma ihtimali cok yuksek hareketler.
Pandemi sonrasi bende tekrar basladim, daha onceki yillarda yaptigim icin kisa sure icerisinde toparlarim, beslenme ve suplement konusunda da sorun yok sukur.
Spor yapmayi ozlemisim, saglam girmeyi , nefes nefese kalmayi , zorlamayi.

Su sabahlari kalkip gidebilmeyi ayarliyabilirsem cok yol ilerlicem ama oturtamadim bi turlu.
Genel tavsiyem, hareteki dogru yapmayi ogrenmeden agir girilmemesi.

not: Definasyon kurune girme fikri, cik aklimdan 😂
Squat neyse de deadlift amele işi gibi gelmeye başladı bana tamamen. Yapanlar yanlış anlamasın lütfen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık