Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Fitness salonuna ilk adımımı attığımda tavuk fileto 6.75₺.Whey 3 Matrix 97₺ civarındaydı.Old school bölgesel çalışarak 14 ayda dağ gibi olmuştum.İttiriyoruz halen.
Ortaokulda arkadaşımla her gün para toplar köpeğine kilo kilo tavuk alırdık. Üzerine arkadaşım kalan parayı cebe atardı. Şimdi günlük proteinimi karşılayamıyorum. .d

Ortaokulda arkadaşımla her gün para toplar köpeğine kilo kilo tavuk alırdık. Üzerine arkadaşım kalan parayı cebe atardı. Şimdi günlük proteinimi karşılayamıyorum. .d
Artık bilimsel makaleler bitkisel proteinlerinde kırmızı protein gibi sentezlenip kas büyümesi için yeterli deniyor ama performans yerlerde.Zyzz’in bir lafı vardı ; Etlenmek istiyorsan et yemelisin.Biz öğrenciyken baya şanslıymışız şimdilerde öğrenci olsam hiç bulaşmam.Parası olan ayrı tabi.Ama kas mutfakta yapılıyor antreman salonda.

Hem çalışıp hem vg yapanlar antreman ve beslenme konusunda nasıl bir strateji izliyorlar acaba? Günde kaç kere saat kaçta yemek yiyorlar antrenmanı ne zaman yapıyorlar vs..

Başta @kekomancer olmak üzere tüm beyaz yakalı site sakinlerinden tavsiyeler bekliyorum..
Sabah 7-8 arası kahvaltı, 12-13 arası öğle yemeği, 17:30-19:00 arası antrenman, 19-20 arası akşam yemeği. Duruma göre saat 16 civarı küçük bir antrenman öncesi öğün yapabiliyorum, bunun için kendini tanıman gerekiyor.

Bunun dışında, ilk beş altı ay düşük 8-12 terar yapabileceğin ağırlıklarla çalışmalısın, sakatlanmamak önemli. Vücudunuzu bir anda yüksek ağırlıklara maruz bırakmayın, her şeyi doğru yapsanız bile yüksek ağırlıklara yabancı olduğunuz için sakatlanma ihtimaliniz artar. İstikrarı yakalayıp, doğru formla kordinasyon kazanmaya başladığınızda ağırlık arttırmanızda hiç bir problem yok ki bunu yapmalısınız. Nench press, shoulder press gibi ağırlık egzersizlerinde max ağırlık deniyorsanız ağırlığı alırken yardım almayı ihmal etmeyin. Şu çok önemli tekrar ediyorum, hareketlerin doğru formlarını öğrenin mutlaka, doğru form ile kordinasyon kazanmaya çalışın sonra ağırlık arttırırsınız, yanlış form özellikle itiş egzersizlerinde sakat eder. Sırt çalışırken kürek kemiklerini sıkıştırıp kasları sıkarak hissetmeye çalışın, bacak çalışmayı kesinlikle ihmal etmeyin.... Çok işte, zamanla öğrenirsiniz. :D

Ha bir de vücut geliştirme yapıyorsan sadece et yemelisin gibi bir algı var, doğru et önemli ancak vücudun temel enerji kaynağı karbonhidratlardır. Günlük üç yüz, beş yüz gram pirinç tüketmek antrenman performansınızı arttırdığı gibi daha çabuk güçlenmenize yardım eder. Tabi tamamen hedefinize yönelik bir beslenme planlıyorsanız bir diyetisyenden ya da bir hocadan yardım alabilirsiniz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık