Hımmmm, peki.Sanji fanı değilim, ilk öncelikle bunu belirteyim. Anket içime sinmedi ve bunun içinde kendimce sebeplerim var. Bunu da belirtmek isterim.
Hımmmm, peki.Sanji fanı değilim, ilk öncelikle bunu belirteyim. Anket içime sinmedi ve bunun içinde kendimce sebeplerim var. Bunu da belirtmek isterim.
Tahrik edici tavırını bırakmanı talep ediyorum.Hımmmm, peki.
Ne çabuk unutmuşsun NAİF ZORO FANLARI çıkışını? Biraz kendinde bu memnuniyetsizliğine uygun davransan keşkeEdit: KF üyelerine duyuru:
Ben insanlara fan ya da hater yakıştırması yapılmasından memnun değilim. Diğer insanlar kendilerini bağlar. Bu sebeple bana karşı bu sözleri kullanmamanızı hepinizden rica ediyrorum.
Tahrik etmek gibi bir niyetim yoktu. Peki deyip geçtim zaten. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.Tahrik edici tavırını bırakmanı talep ediyorum.
Amaneden yapma böyle. Luffy'nin bile seveni var yahu. Zoro çok normal oluyor bu durumdaZoro'nun sevecek nesini buldunuz bu kadar?
Luffy'i sordum, Alpamis bol bol cevap gösterdi. Maziden harikulade sahneler. Sıra sizde.Amaneden yapma böyle. Luffy'nin bile seveni var yahu. Zoro çok normal oluyor bu durumda
Çok yanlış kişiye sordun, Densetsu döktürür şimdiLuffy'i sordum, Alpamis bol bol cevap gösterdi. Maziden harikulade sahneler. Sıra sizde.
Bu durumda en doğru kişiye sordum.Çok yanlış kişiye sordun, Densetsu döktürür şimdi
Muhakkak. En yanlış kişi en doğruya en yakın olandır.Bu durumda en doğru kişiye sordum.
Benim oradaki çıkışımın sebebi bellidir. Hitap ettiği kitle bellidir. Zoro fanlarını direk hedef alan bir yazı yazmamakta orada. Bunu tekrar belirtiyim. Orada ki çıkışımın sebebi yukarıda editte belirttiğim "fan ve hater" yakıştırmasıdır.Ne çabuk unutmuşsun NAİF ZORO FANLARI çıkışını? Biraz kendinde bu memnuniyetsizliğine uygun davransan keşke
Tahrik etmek gibi bir niyetim yoktu. Peki deyip geçtim zaten. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
Öyle bişey yok işte Zoro'yu sevip Mihawk'ı sevmeyen veya nötr olan var, aynı şekilde tam tersi de var. Siz Mihawk'ı gördüğünüz seviyeden fazla gören herkesi fan ilan ettiğiniz için
Bundan sonra ona göre çıkarım yaparsınız umarım
Önemli olan sayı değil nitelik. Sanjicilerde o daha az. Sanjiciler inanılmaz bir şekilde Zoro'ya nefret duyan garibanlar. Zorocular öyle mi karakterin eleştirilecek tonla işi olmasına rağmen Zoro'dan sonra Sanji'yi koyabiliyorlar. Ki bunu da ben, bizzat bu nefretin içinde haşlanmış bir üye olarak söylüyorum.
Zehahaha, yalnız bu anketten iki isim çıkmayacak mı?
Yok yok, düştükçe ateşlenen bir kitlesi var Sanji'nin. Bakma aslında Zoroculardan daha fenalar, karakter ne yaparsa yapsın reeeeyiiiz diye peşinde koşan hayranlar bunlar Sana diyorum sana, sen de Sanjici değil misin