Oylar sanjiye havali ve cidden favori adam. Sigarasini yakip kavgaya girmesi !!!
Şuan heba edilmiş bi emek görüyorum. Sözde eğlence ve ilgi için oylar açık tutulmuş. Sorunca da zaten baştan öngörülmüş oylar açık kalınca sarpa saracağı falan. Boş laf. En başta nasılsa öyle olmalıydı, oylar açık olmalıydı, ya hep ya hiç. Bi iş yapıyorsan adam gibi arkasında duracaksın.Öbür türlü olup da Luffy önde gitseydi burası şuan yıkılıyordu muhtemelen, yarı finali hatırlıyorsan demek istediğimi anlarsın.
Uzanlar. Adamların geri dönüşü yok resmen ülkede :dHangisi daha bi' bitmiştir?
1 - Eto
2 - Abdullah Gül
3 - Sümerbank
4 - Uzanlar
5 - KF
Şuan heba edilmiş bi emek görüyorum. Sözde eğlence ve ilgi için oylar açık tutulmuş. Sorunca da zaten baştan öngörülmüş oylar açık kalınca sarpa saracağı falan. Boş laf. En başta nasılsa öyle olmalıydı, oylar açık olmalıydı, ya hep ya hiç. Bi iş yapıyorsan adam gibi arkasında duracaksın.Amma abarttım la hohah.
KF'de hukuk ilkelerine aykırı anket yapılıyor. Ondan oyum KF'ye.Hangisi daha bi' bitmiştir?
1 - Eto
2 - Abdullah Gül
3 - Sümerbank
4 - Uzanlar
5 - KF
Haklısın hem de çokÇok tehlikeli anket çok, bu yolda bir çok üye harap olacaktır.
Zoro ya bu kadar güvenme bi bakarsın Luffy alır büyük konuşma bence.Çok aşırı olursa oy değiştirme hakkını kapatırım olur biter Ama finalde olacağını sanmıyorum
Adam king ya ama insanın Luffy'de oy veresi var.
Ne zamandan beri Luffy'ye oy atmak boş yere oy atmak oluyormuş ben hatırlamıyorum. Luffy'ye acıyıp oy verenleri kınıyorum yok ihtiyacı olursa atarım felan bunlar nedir ya Zoro kadar Luffy de adamdır kimse kötülemesin onu arkadaş.Luffy kraldır.Dofi fanları. Siz dün istediğinizi elde edemediniz ki abi. Mingo finalde değil. Ne diye boş yere Luffy'ye oy atacaksınız. Yapıştırın Zoro'ya alem kral görsün