Bunu Türkçe altyazili olarak nerden izlediniz yav? Nereye baksam ya dublaj yada başka film koymuşlar yerine?
Bunu Türkçe altyazili olarak nerden izlediniz yav? Nereye baksam ya dublaj yada başka film koymuşlar yerine?
https://www.planetdp.org/title/buddha-collapsed-out-of-shame-dp7251
Bu tarz filmler genelde izlemem. Yani Dram filmleri pek hoşuma gitmez bu konuda, Dram ve Korku filmlerini pek sevmem. Korkuya göre hangini tercih etmek istersin deseler Dram filmlerini tercih ederim. Fakat yine de güzel filmdi. @Mercury
Çocukların psikolojik durumu farklı bir şekilde yansıtılmış. Fazla yorum yapmaya gerek derin bir hikayesi olan güzel filmdi.
Yalnız cidden. One Piece'de olduğu gibi yorum yapmaya kalksaydım 5 saat falan yazardım.
Süresinin One Piece'e göre çok daha uzun olmasının da etkisi vardır ama. Animeye çevirince 20 dakika süren dizi ile 76 dakikalık film arasında fark olması normal.Yalnız cidden. One Piece'de olduğu gibi yorum yapmaya kalksaydım 5 saat falan yazardım.
Yok yav. Arkaplanını anlatmak uzun sürer, sonra onu eşleştireceksin falan filan. "Şunu şundan böyle yapmış." diyeceksin de. Oy anam oy. Bir gün sürer.Süresinin One Piece'e göre çok daha uzun olmasının da etkisi vardır ama. Animeye çevirince 20 dakika süren dizi ile 76 dakikalık film arasında fark olması normal.
Bir de o tarz bir yazı yazmak için bir kez izlemek yeterli olmazdı muhtemelen.Yok yav. Arkaplanını anlatmak uzun sürer, sonra onu eşleştireceksin falan filan. "Şunu şundan böyle yapmış." diyeceksin de. Oy anam oy. Bir gün sürer.
Biraz emek istiyor yorumlaması. Bizse %99 emek harcamadığımız için o kadar da derinine inmiyoruz bana kalırsa.Bir de o tarz bir yazı yazmak için bir kez izlemek yeterli olmazdı muhtemelen.
Tam olarak aynı şeyi karşılıyor mu bilmiyorum da yorum yazan her kişi farklı bir yanını görüyor, inceliyor, yorumluyor vs. En azından o tarz bir yazıyı aratmıyor yani.