Abowww, burnun ve gılların hakkında pek iyi düşünceleri yoktur Merküriciğimin. Ama benim kadar istikrarlı değilsin amanedenciğim. Seni bir silüet olarak da düşünüyor olabilir.
Evet, sıkıntı olmaz. Hatta ben anime filmi önerecektim son anda vazgeçtim.Bu arada animasyon, anime film falan da önerebiliyor muyuz?
Nehaha. Minicik tatlış bir kız çocuğuyum ben. >.<Ben seni ilk gördüğümde Merry vardı, resmini atana kadar kafamda küçük bir kız canlanıyordu.
Bu Merküri efendiden her şey beklenir. Teknik olarak eski profil fotoğrafım senin üye olduğundan bu yana geçen süreden daha uzun kaldı ama haydi öyle olsun.Abowww, burnun ve gılların hakkında pek iyi düşünceleri yoktur Merküriciğimin. Ama benim kadar istikrarlı değilsin amanedenciğim. Seni bir silüet olarak da düşünüyor olabilir.
Bir iddia olmazsa benim avatarım hiç değişmez amaneden gardaş. Ki bu uzun soluklu merry geçmişinde, seni sarıp sarmalak istemişler zaten.Nehaha. Minicik tatlış bir kız çocuğuyum ben. >.<
Bu Merküri efendiden her şey beklenir. Teknik olarak eski profil fotoğrafım senin üye olduğundan bu yana geçen süreden daha uzun kaldı ama haydi öyle olsun.
Kimileri de tiksintiyle bakıyordu. Peh onlara peh. Ben bir kez daha değiştireceğim zaten ama en azından Wano'nun bitmesini bekliyorum.Bir iddia olmazsa benim avatarım hiç değişmez amaneden gardaş. Ki bu uzun soluklu merry geçmişinde, seni sarıp sarmalak istemişler zaten.
Bu Merküri efendiden her şey beklenir.
Kuş efendi atraksiyona girerse değişmezsin belki.Kimileri de tiksintiyle bakıyordu. Peh onlara peh. Ben bir kez daha değiştireceğim zaten ama en azından Wano'nun bitmesini bekliyorum.
Hepsinden öte bir gerçek var. Her şey hazır.Kuş efendi atraksiyona girerse değişmezsin belki.