Aynen öyle.Valla benden her şey beklenir.
Aynen öyle.Valla benden her şey beklenir.
Geç olsun, güç olmasın.İkinci film önerildi mi? İlk filmi izleyemedim. Onunla birlikte izler yorum yaparım artık.
Malum 1 haftadır bilgisayardan yana dertliyim. Fırsatım olmadı bir türlü.
Tamamdır ekliyorum. Her film önerme konusunda sıkıntı yaşayana aynısını söylüyorum da, sıranın sana gelmesine uzun zaman var. O zamana kadar uygun bir tane bulabilirsin bence.Katılıyorum. Bilmediğim filmleri izlemek hoş olur fakat film önerme konusunda pek başarılı olabileceğimi sanmıyorum
Şimdi biraz düşündüm belki 1-2 tane çıkar çok fazla izlenmediğine inandığım. Bir yerlere not alsam iyi olur unutmadanTamamdır ekliyorum. Her film önerme konusunda sıkıntı yaşayana aynısını söylüyorum da, sıranın sana gelmesine uzun zaman var. O zamana kadar uygun bir tane bulabilirsin bence.
Zaten önereceğin filmi senin izlemiş olman da gerekmiyor, demek istediğim internetten de bu konuda araştırma yapabilirsin yani.Şimdi biraz düşündüm belki 1-2 tane çıkar çok fazla izlenmediğine inandığım. Bir yerlere not alsam iyi olur unutmadan
Sıranın bana gelmesi için sabırsızlanıyorum. Önereceğim filmi tekrardan izlemek istiyorum. Eminim sizde beğeneceksiniz.Geç olsun, güç olmasın.
Tamamdır ekliyorum. Her film önerme konusunda sıkıntı yaşayana aynısını söylüyorum da, sıranın sana gelmesine uzun zaman var. O zamana kadar uygun bir tane bulabilirsin bence.
İyi bari çok bi' kısıtlama yokZaten önereceğin filmi senin izlemiş olman da gerekmiyor, demek istediğim internetten de bu konuda araştırma yapabilirsin yani.
Sıra sana gelene kadar iki aycık var sadece zaten. Konusunu hiç sormayayım şimdiden o zaman sana, bu kadar iyi diyorsan supriz kalsın.Sıranın bana gelmesi için sabırsızlanıyorum. Önereceğim filmi tekrardan izlemek istiyorum. Eminim sizde beğeneceksiniz.
Tariz mi yapıyorsun yoksa ciddi misin?İyi bari çok bi' kısıtlama yok
En çok da ona yanıyorum ya. Hem iki ay kadar süre var hem de konuya yetişemediğim için alt sıralarda kaldım. Neyse sağlık olsun. Aynen sürpriz kalması daha iyi.Sıra sana gelene kadar iki aycık var sadece zaten. Konusunu hiç sormayayım şimdiden o zaman sana, bu kadar iyi diyorsan supriz kalsın.
Tariz mi yapıyorsun yoksa ciddi misin?