Roronoa Zoro
belki erza veya lucy'den beklentileri var neden hemen yargılıyorsun.
belki erza veya lucy'den beklentileri var neden hemen yargılıyorsun.
Fealiteylü dakalaneeeğ deyip tekleyecekler be Farklı birşey olmaz.
Bu sefer değişik şeyler mi olacak acaba, ilk defa ciddi bir tavır gördüm.
Gildarts hala yok, neredeyse seri bitecek. Artık benimde umudum yok ama serinin potansiyeli fazlaydı. Belki bu bölümle birlikte her şey değişir.Fealiteylü dakalaneeeğ deyip tekleyecekler be Farklı birşey olmaz.
Gildarts Acnologia'ya yem olacak. Giderken de bu son büyüm ulen deyip hasar verir ki kolay yensinler.Gildarts hala yok, neredeyse seri bitecek. Artık benimde umudum yok ama serinin potansiyeli fazlaydı. Belki bu bölümle birlikte her şey değişir.
Serinin başlarında sürekli bahsedilen bir büyücü vardı? Ne oldu yalan mı oldu o?Gildarts Acnologia'ya yem olacak. Giderken de bu son büyüm ulen deyip hasar verir ki kolay yensinler.
Zeref'imi diyosun ? O duygusal modda gidip geliyor. Yen beni Natsu , Yok yenemeyeceksin ben dünyayı yok edicem tekrar bir yumruk yiyor ardından ha gayret diyor gene duygusal moda giriyor. Natsu gidiyor tekrar Dünyayı yok edicem moduna giriyor değişik bi eleman.Serinin başlarında sürekli bahsedilen bir büyücü vardı? Ne oldu yalan mı oldu o?
DNS değiştirmeyi dene, uğraşmam diyorsan mangamint bak.:/Fotoyu bir tek ben mi göremiyorum .. merak ettim .
Ha tamam öyle yapayım.DNS değiştirmeyi dene, uğraşmam diyorsan mangamint bak.:/
Telden bende göremedim şimdi.