Eyvallah saol okudum az önce Erza herzaman ki gibi yırtılmadık yeri kalmamış...
Erzayı bir tek ben mi göremedim la bugün bu pc ye ne oluyor?Eyvallah saol okudum az önce Erza herzaman ki gibi yırtılmadık yeri kalmamış...
Nasıl göremedin ? Gerçi erkeklerin daha da çok dikkatini çekiyor orası ayrı.Erzayı bir tek ben mi göremedim la bugün bu pc ye ne oluyor?
Aynen serinin uç noktası hala o mu?Zeref'imi diyosun ? O duygusal modda gidip geliyor. Yen beni Natsu , Yok yenemeyeceksin ben dünyayı yok edicem tekrar bir yumruk yiyor ardından ha gayret diyor gene duygusal moda giriyor. Natsu gidiyor tekrar Dünyayı yok edicem moduna giriyor değişik bi eleman.
@Wataame Daisuki Yalnız değilsin. :/
Evet şuan da Zeref'in ordusuyla savaşıyor Fiore'deki loncalar.Aynen serinin uç noktası hala o mu?
Adblock yüzünden açılmıyomuş. Neyse sıkıldım artık şu Erza nın hallerinden yav her zaman buna bir işkence,fetiş falan yetti artık.Nasıl göremedin ? Gerçi erkeklerin daha da çok dikkatini çekiyor orası ayrı.
http://www.mangamint.com/fairy-tail-482-0?page=13
Hiç sorma. Kitleyi arttırmak için ne yapacağını şaşırdı iyice mangaka.Adblock yüzünden açılmıyomuş. Neyse sıkıldım artık şu Erza nın hallerinden yav her zaman buna bir işkence,fetiş falan yetti artık.
Hayır sevdiğim bir kaç karakter var bir de sonu ne olacak diye okuyorum da yetti artık Erza nın fetişleri milletin hoşlandığını falan sanıyor herhalde ... :/Hiç sorma. Kitleyi arttırmak için ne yapacağını şaşırdı iyice mangaka.
Hoşlananlar vardır illaki de ipin ucunu kaçırıyor abartıyor.Hayır sevdiğim bir kaç karakter var bir de sonu ne olacak diye okuyorum da yetti artık Erza nın fetişleri milletin hoşlandığını falan sanıyor herhalde ... :/