İnsancıl ve aciliyeti olan bir durumu bile cinselliğe bağlıyor mangaka İyi ekmek yiyor ne diyelim.
Orada önce Gerard'ı öptü ya sonra Erza'yı öpünce Gerard ve Erza öpüşmüş oldu. xD Düz mantık.Puhaha onu geçtim ne alaka Erza ile Kagura ne anlamamız lazım oradan bu arada inş o kadını Mira indirir ya bari onu yap mashima bari onu yap. Salak salak şeyler yapacağına
Valla o kadar incelemiyorum da .... Soğudum seriden. Bu arc cidden kötü ya ... Miranin dövüşmesini bekliyorum da Mashima başka kafalar da yani adamın tarzı bu tamam da karkateri 1 sayfa önce tanıtıyor yok böyle şöyle diye 1 sayfa sonra perte çıkıyor adam.Orada önce Gerard'ı öptü ya sonra Erza'yı öpünce Gerard ve Erza öpüşmüş oldu. xD Düz mantık.
Yalnız kadın karakterlerin vücutlarını daha da kötü çizmeye mi başladı bana mı öyle geliyor. Sanki bitse de gitsek modunda gibi geldi bana artık. Kapak resminde olsun, Juvia'nın birkaç çiziminde olsun. Bu bölümdeki neredeyse her kadın karakterde bir kusur var diyebilirim. Hoş değil.
Çünkü o reel Trol King. xDValla o kadar incelemiyorum da .... Soğudum seriden. Bu arc cidden kötü ya ... Miranin dövüşmesini bekliyorum da Mashima başka kafalar da yani adamın tarzı bu tamam da karkateri 1 sayfa önce tanıtıyor yok böyle şöyle diye 1 sayfa sonra perte çıkıyor adam.
Black Clover okumuştum bir kaç bölüm cidden güzeldi. İşte bu Ft nin sonu nereye bağlanacak ben onu merak ediyorum. Ejderha gizemi falan da kalmadı ortada Zeref de çözüldü. Natsu da bir tek Gildartz kaldı .Çünkü o reel Trol King. xD
Ama harbi seri dibe gidiyor. Dibin de dibine. En derinlere doğru yol alıyor. Efsane bir şekilde devam edip kendine en azından Naruto'nun yanında yer bulabilecekken şimdi... :/
Gidin Black Clover okuyun. 60 Black Clover bölümü > 484 Fairy Tail Bölümü
Natsu ölecek bitecek. Herkes farklı bir şey bekliyor çünkü. xDBlack Clover okumuştum bir kaç bölüm cidden güzeldi. İşte bu Ft nin sonu nereye bağlanacak ben onu merak ediyorum. Ejderha gizemi falan da kalmadı ortada Zeref de çözüldü. Natsu da bir tek Gildartz kaldı .
belki erza veya lucy'den beklentileri var neden hemen yargılıyorsun.Fairy Tail'den bir şeyler beklemek