En güçlü dediler bir kere Mira'yı unut, şeytan arcında bile onu işlemedi. Erza'dan böyle bir şey bekliyordum ben aslında.Puhaha onu geçtim ne alaka Erza ile Kagura ne anlamamız lazım oradan bu arada inş o kadını Mira indirir ya bari onu yap mashima bari onu yap. Salak salak şeyler yapacağına
Ya oha şeytan arc da işlemedi evet ama şu anda karşı karşıyalar. Erza yı mı bekleyecekler?En güçlü dediler bir kere Mira'yı unut, şeytan arcında bile onu işlemedi. Erza'dan böyle bir şey bekliyordum ben aslında.
Çok basit bir mantığı var işte. En son Kagura Jellal ile öpüştü sonra da da Kagura Erza'yı öptü ve dolaylı olarak Erza Jellal'i öpmüş olduPuhaha onu geçtim ne alaka Erza ile Kagura ne anlamamız lazım oradan bu arada inş o kadını Mira indirir ya bari onu yap mashima bari onu yap. Salak salak şeyler yapacağına
Geçekten akla ve mantığa çok uygun. Sanki Kagura sevdiğinden falan öptü Jellal iÇok basit bir mantığı var işte. En son Kagura Jellal ile öpüştü sonra da da Kagura Erza'yı öptü ve dolaylı olarak Erza Jellal'i öpmüş oldu
Sevdiğinden öptü demedim ama ben o sahneden direk onu anladım çünkü teşekkürümü böyle sunabilirim demeden önce o sahneyi gösteriyorGeçekten akla ve mantığa çok uygun. Sanki Kagura sevdiğinden falan öptü Jellal i