@Millennium WizardBen de Kid çıkana kadar Zoro’cuydum usta, dev Zoro heykeli vardı evde, taşınınca götüremedik ihtiyaç sahibi bir Zoro’cuya verdik. Yoksa atardım fotosunu
@Millennium WizardBen de Kid çıkana kadar Zoro’cuydum usta, dev Zoro heykeli vardı evde, taşınınca götüremedik ihtiyaç sahibi bir Zoro’cuya verdik. Yoksa atardım fotosunu
Benden biliyor usta, yapma…
Sevdiğimizden takılıyoruz reis yakışmadı bu.Montana değil de @Sodex Zoro fanı olsa sevilmez.
Onun heykeline mi muhtaç olacağım ben be :S heykel istersem redin evi falan ziyaret ederim altından olanı da yosundan olanı da var.
Dof heykeli verem?Onun heykeline mi muhtaç olacağım ben be :S heykel istersem redin evi falan ziyaret ederim altından olanı da yosundan olanı da var.
Benim evde Luffy aranıyor posteri var @Alpamis WB yorumları yüzünden kanım yeşil akmaya başladı.Ben de Kid çıkana kadar Zoro’cuydum usta, dev Zoro heykeli vardı evde, taşınınca götüremedik ihtiyaç sahibi bir Zoro’cuya verdik. Yoksa atardım fotosunu
Sevdiğimden gömüyorum ben de O kadar videonun küsüratını karşılamaz daha bu kadarcığıSevdiğimizden takılıyoruz reis yakışmadı bu.
Para verseler o kadar vidyo yapılmaz ama tabi sen daha iyi bilirsinSevdiğimden gömüyorum ben de O kadar videonun küsüratını karşılamaz daha bu kadarcığı
Sevdiğimden gömüyorum ben de O kadar videonun küsüratını karşılamaz daha bu kadarcığı