En çok kimden nefret ettiğine karar vermeye çalışırken senSevdiğimden gömüyorum ben de O kadar videonun küsüratını karşılamaz daha bu kadarcığı
En çok kimden nefret ettiğine karar vermeye çalışırken senSevdiğimden gömüyorum ben de O kadar videonun küsüratını karşılamaz daha bu kadarcığı
Alpamis Luffy WB’ye tek atmazsa Oda seriyi çizmesin yazıp gidecek şimdi niye çağırdın?Benim evde Luffy aranıyor posteri var @Alpamis WB yorumları yüzünden kanım yeşil akmaya başladı.
MF haline çeyrek atar - AlpamisAlpamis Luffy WB’ye tek atmazsa Oda seriyi çizmesin yazıp gidecek şimdi niye çağırdın?
Bana müsaadeAlpamis Luffy WB’ye tek atmazsa Oda seriyi çizmesin yazıp gidecek şimdi niye çağırdın?
Bana müsaade
Bir günle kaçırdın bardağı taşıran son damla oldu bugün olsa videoda yoktun.2 numaraya düştün defterde İşin gücün adam seçip onun üzerine oynamak sana da geleceğiz ama sonra.İnvik falan melek kalırmış yanınızda Montana’dan emin değilim çünkü çok sinsi ve medya görseli silahı var onda Ace gibi potansiyel var.
Bugünkü Nemesisin sodex mi şimdi ona göre gelecekteki capslere şekil verelim?Bir günle kaçırdın bardağı taşıran son damla oldu bugün olsa videoda yoktun.2 numaraya düştün defterde İşin gücün adam seçip onun üzerine oynamak sana da geleceğiz ama sonra.İnvik falan melek kalırmış yanınızda Montana’dan emin değilim çünkü çok sinsi ve medya görseli silahı var onda Ace gibi potansiyel var.
@Sodex ’in adı bile geçmemiş bayağı sinirli.Bir günle kaçırdın bardağı taşıran son damla oldu bugün olsa videoda yoktun.2 numaraya düştün defterde İşin gücün adam seçip onun üzerine oynamak sana da geleceğiz ama sonra.İnvik falan melek kalırmış yanınızda Montana’dan emin değilim çünkü çok sinsi ve medya görseli silahı var onda Ace gibi potansiyel var.
14 yıllık forum geçmişini kullanıp bir şeyler yapacak diye korkuyorum.@Sodex ’in adı bile geçmemiş bayağı sinirli.