14 yıllık forum geçmişini kullanıp bir şeyler yapacak diye korkuyorum.
1 milyar doları basan Polat gibi gelecek yakında. ''Forum da benim'' diyecek.
14 yıllık forum geçmişini kullanıp bir şeyler yapacak diye korkuyorum.
Hacı sen nasıl bu hale gelmişsin?Benim evde Luffy aranıyor posteri var @Alpamis WB yorumları yüzünden kanım yeşil akmaya başladı.
@Tiksav Lee Hayda Kid olunca yine haki önemli odlu, başkası olunca önemsiz. dasdasasKid'in dayanıklılığı çok yüksek. Hawkins'in onca hasarına rağmen Big Mom'la kapışabildi. Fiziksel gücü de çok iyi fakat herif Haki'sine abanmak yerine çok fazla meyve odaklı dövüşüyor sanki. Bir Haoshoku görmeyi bekliyordum. İleri seviye bir silahlanma ya da ileri seviye gözlem, fakat hiçbirini göstermedi. Bu haliyle bile oldukça iyi bir seviye YC1+ vardır ama bir amiral olması için çok çalışması gerek. Herif teke gitti resmen, onun yerinde başka bir YC1 olsa teke gider mi diye bakıyorum da herhalde gitmezdi.
Sence Marco mu yener Kid mi ?Uyanış olmadan Yc2
Uyanış ile sağ kol üstü bir seviyeye çıkıyor ama süre sınırı var.
Ortalama sağ kol diyelim geçelim.
Gücünü uzun süre kullanamadığından yenemez. Marco'yu amiraller bile kısa sürede yenemez belki günler alır. Bu yüzden King'in zayıf noktasını çözemezse onu da yenemez misal. Kata'da aynı şekilde.Sence Marco mu yener Kid mi ?
Hiç bir şeyin bittiği yok Kid reis her zaman ki gibi büyük oynadı ve büyük kaybetti. Kralın dönüşü bekleniliyorBu konuda çok güzel makara dönmüş lan ahdsbssnzhssj Shanks tinerci lobisini bitirmeden önceki son eğlence belkide