Sen @Büyük Komutan Sakazuki ’ye bakarkenBen de almam da görsel hayranlıktan ziyade rakibi süzme mesajı da içerdiği için attım yoksa iyi adam.
Sen @Büyük Komutan Sakazuki ’ye bakarkenBen de almam da görsel hayranlıktan ziyade rakibi süzme mesajı da içerdiği için attım yoksa iyi adam.
Bunlara iyi bir şey diyince zayıflık olarak kullanıyorlar , sırtlan çetesi hurdacılar.Sen @Büyük Komutan Sakazuki ’ye bakarken
Yoo, zayıflık olarak görmüyorum. Destekliyorum hatta, sevgiden güç doğar.Bunlara iyi bir şey diyince zayıflık olarak kullanıyorlar , sırtlan çetesi hurdacılar.
Ben de almam da görsel hayranlıktan ziyade rakibi süzme mesajı da içerdiği için attım yoksa iyi adam.
Bunlarla Roger-WB ilişkisinden öte düşman olamam ben daha doğrusu kimseye olamam sevmediğim adama niye takılayım.Ya kral yine düşmanla dost oldun bu denge politikana başlatıcaksın artık
Bunlarla falan? Ayıp oluyo hoca karşıda hayranı olduğun adam var.Bunlarla Roger-WB ilişkisinden öte düşman olamam ben daha doğrusu kimseye olamam sevmediğim adama niye takılayım.
@Montana ‘yı ancak eldivenle severim.Bunlarla Roger-WB ilişkisinden öte düşman olamam ben daha doğrusu kimseye olamam sevmediğim adama niye takılayım.
Bizim sataşmamız sevgi yumruğu niteliğinde.@Montana ‘yı ancak eldivenle severim.
Daha dün WB savundum ayıp be.Bunlara iyi bir şey diyince zayıflık olarak kullanıyorlar , sırtlan çetesi hurdacılar.