Mantık aynı... Robin ve jimbei ittirdi ve şanslı olmadıkları için bigmom güvenli yere düştü... Law ve kid de ittirdi ve şanslı oldukları için atom bombası patlayıp, magmaya düştü... Eğer ilk durum olsaydı mangaka robin ve jimbei kazandı derdi... Yani bu bir ölçüt değildir.Ben bunu anlayamıyorum ya neye göre alamadılar mangaka diyecek ki Kid ve Law kazandı kitle hâlâ Kid ve Law kazanamadı, alamadı tarzı söylemlerde bulunuyor, Kid ve Law'in durumu ile Robin ve Jimbei'nin durumu bir tutman da komik, Big Mom'a nefes aldırtmayan, Big Mom'in hayatina son veren bu ikili ile Big Mom'i başindan savan ikili bir mi ... Bu arada ben Law'un kasıtlı olarak o çukuru açtıgını dusunuyorum yoksa zaten kılıcı Big Mom'a saplamışken daha derine diye inler mi adam, Law'in savaş zekasını över
Atom bombası patlamadan önce bigmomın bilinci yerindeydi, lawın ölü taklidi yapması, bigmomın kral haki kullanmaması... Bütün bu şaibelerden sonra normal bir galibiyet gibi saymak çok absürd... Hatta galibiyet bile saymak absürd bir durum oluşturuyor.
Dövüş içinde de iyi bir icraat göstermediler.