Senin kafandaki Mihawk'tan 10 kat daha iyi.
Senin kafandaki Mihawk'tan 10 kat daha iyi.
Sen benim kafamda ki Mihawk'ı ne biliyorsun MW?Senin kafandaki Mihawk'tan 10 kat daha iyi.
Yoru'ya gerek yok şarap şişesini kırıp sallar bi kere o da yeter
Birisi en azından Kaidou kadar güçlü olan iki kollu Shanks la antrenman/düello yaparken diğeri tek kollu Shanks'a yenilip,yüksek ihtimal Shanks ın canını bağışlamasıyla kurtulan birisi.
Zoro'nun daha hesabını kesemediği adamı Kid nasıl alıyor diye sorsanız error verecek. O yüzden sormayın sakın.Kid biraz zorlanır ama alır.Mihawk'ın zamanı geçti zaten Zoro yakında hesabını kesecek.
Kid>Zoro.Zoro'nun daha hesabını kesemediği adamı Kid nasıl alıyor diye sorsanız error verecek. O yüzden sormayın sakın.
Ve denklem çözülür.Kid>Zoro.
Senin kafandaki Mihawk portresini görmek için müneccim olmaya gerek yok Daz'dan biraz daha güçlü kılıç tutan bir adam olarak gördüğünü herkes biliyor.Sen benim kafamda ki Mihawk'ı ne biliyorsun MW?
Müneccim misin?
Ben bilmiyorum.Senin kafandaki Mihawk portresini görmek için müneccim olmaya gerek yok Daz'dan biraz daha güçlü kılıç tutan bir adam olarak gördüğünü herkes biliyor.
Aferin kral kurtardın bizi diye Kid minnet mi ediyordu yoksa aslında dalga mı geçiyordu orasını anlayan var mı ?Ve denklem çözülür.