Tamam da orada elinden alıp çekmiyor ki… Bm darbe yiyip boşa düşüyor… kılıç elinden çıkmış oluyor yani. O zaman oluyor o iş… :dBig Mom'ın kılıcını kendisine yapıştırdı daha geçen.
Tamam da orada elinden alıp çekmiyor ki… Bm darbe yiyip boşa düşüyor… kılıç elinden çıkmış oluyor yani. O zaman oluyor o iş… :dBig Mom'ın kılıcını kendisine yapıştırdı daha geçen.
Sana üstad @Alpamis 'in sözünü hediye ediyorum. Bahane don gibidir, her bedeni vardır.Tamam da orada elinden alıp çekmiyor ki… Bm darbe yiyip boşa düşüyor… kılıç elinden çıkmış oluyor yani. O zaman oluyor o iş… :d
Hacım eşek gibi tartışmanızın ortasına dalmış gibi oluyorum ama söylemeden edemeyeceğim. Ne zaman bir tartışmada BM ile ilgili bir argüman sunulsa Robin' in yaptıklarını hatrlatmak geçiyor içimden. Böyle saçmaloz olaylar dönerken seride hala istikrarla tartışabilmenizi çok takdir ediyorum cidden. Ben yorulalı çok oldu size iyi keyifler.Big Mom'ın kılıcını kendisine yapıştırdı daha geçen.
Hacım eşek gibi tartışmanızın ortasına dalmış gibi oluyorum ama söylemeden edemeyeceğim. Ne zaman bir tartışmada BM ile ilgili bir argüman sunulsa Robin' in yaptıklarını hatrlatmak geçiyor içimden. Böyle saçmaloz olaylar dönerken seride hala istikrarla tartışabilmenizi çok takdir ediyorum cidden. Ben yorulalı çok oldu size iyi keyifler.
Öylesine Dipnot: Kid Zoro'yu rahat alır bu arada, Kid' in meyve gücüne gerek yok; Zoro gözünü yarım milisaniye daha yavaş kırpsa kılıçlarını kaybediyor zaten. İyi forumlar. :I
Kid ve Law göz bebeği değil mi adamlara İmparator aldırdı la Zoro, Sanji birinci ikinci komutan aldı cp0 bile o ikisi inmediği sürece diğer dövüşler boş dedi. Zorodan büyük lokma aldılarOnu şimdi düzelltim yukarıda... O da işlemez maalesef. Üzgünüm lee... Luffy ve Zoro zor adamlar. Mangaka'nın göz bebekleri bunlar... :d
Birisi en azından Kaidou kadar güçlü olan iki kollu Shanks la antrenman/düello yaparken diğeri tek kollu Shanks'a yenilip,yüksek ihtimal Shanks ın canını bağışlamasıyla kurtulan birisi.Kid in seri sonunda halini bilmem ama şuanki haliyle Mihawk ı alabilmesinin tek olasılıği meyvesi ama ben her kılıcı çekebileceğini sanmıyorum,kılıç iradesi vs dolayısıyla.Kılıcını çekemediyse zaten hiç şansı olmaz.Seviye olarak birbirlerine denkler çünkü Mihawk en güçlü sağ kol seviyesi yani Zoronun hedefidir.Kidinde sağ koldan güçlü olduğu bariz belli.Güç olarak aynı seviyeler ama Kidin meyve faktoru var cok rahat alır Mihawkı.