Yalnız meyvesinden çıkmadı o, ırkından çıktıHatırlar mısın, King'in meyvesi boşuna ejderha olarak tanıtılmadı, Ryuma sahnesi ona gelecek demiştim. O Kaido'nun kellesi gidecek amiralci kardeş diyordun sen de.
Yalnız meyvesinden çıkmadı o, ırkından çıktıHatırlar mısın, King'in meyvesi boşuna ejderha olarak tanıtılmadı, Ryuma sahnesi ona gelecek demiştim. O Kaido'nun kellesi gidecek amiralci kardeş diyordun sen de.
Olsun, ben biliyom işte sadece hayal ettiğim gibi olmuyo.Yalnız meyvesinden çıkmadı o, ırkından çıktı
Leş bir yana baş bir yana düşünce görüşelimOlsun, ben biliyom işte sadece hayal ettiğim gibi olmuyo.
Zoro, Kaido'nun kellesini almaya gidiyor.Leş bir yana baş bir yana düşünce görüşelim
Kid'in yanına Killer'ı versen Zoro kazanır. Mihawk'ı yenmek için BM'nin yanına Kid'i vermek lazım. O bile şüpheli gerçi.Kid’in yanına Killer’ı versek yine Mihawk’ın kazanma ihtimali var…
Killer > Kid olduğu için Killer > Mihawk.
Günün sonunda zirve gücü Zoro kaptı ama. Asıl büyük lokma o güç...Kid ve Law göz bebeği değil mi adamlara İmparator aldırdı la Zoro, Sanji birinci ikinci komutan aldı cp0 bile o ikisi inmediği sürece diğer dövüşler boş dedi. Zorodan büyük lokma aldılar
Wano'da Kid ve Law, Zoro'dan büyük icraat yaptı mı ? yapmadı mı ? Kral haki uyanıştan daha etkili eyvallahta.. Zoro, kılıcına hakim değil Enma'yla cebelleşiyor diğer ikisi tam kontrol uyanış yapıyor enerjilerini çok götürüyor olsada...Günün sonunda zirve gücü Zoro kaptı ama. Asıl büyük lokma o güç...
Kemiksiz Zoro. Tam uymuş ha adamda kırılmadık kemik kalmadı zaten. xD Law sayıyordu kemikleri.Zoro, Kaido'nun kellesini almaya gidiyor.
YapmadıWano'da Kid ve Law, Zoro'dan büyük icraat yaptı mı ? yapmadı mı ? Kral haki uyanıştan daha etkili eyvallahta.. Zoro, kılıcına hakim değil Enma'yla cebelleşiyor diğer ikisi tam kontrol uyanış yapıyor enerjilerini çok götürüyor olsada...