Meyvesi iyi de, Enel bu videoda geçen diğer karakterlerin hiçbirini yenemez belki Magellan, o da kullandığı zehir iyi iletir elektriği diye belki.Yabancılar kabullenmiş bi biz kabullenemedik
Meyvesi iyi de, Enel bu videoda geçen diğer karakterlerin hiçbirini yenemez belki Magellan, o da kullandığı zehir iyi iletir elektriği diye belki.Yabancılar kabullenmiş bi biz kabullenemedik
Adamlar neyvenin gücünün farkına vardılar.Robin yenilmez demişti Enelin Luffye paremicia demişti yani meyvesinin üstün olduğunu biliyordu yani gelene geçene tek atmış Hakiyi anlayamamış.Bana ne yav yabancılardan ? Bilim ve teknoloji mi bu adamlar aşmış diyip onların ilerde olduklarını kabul edelim ?
Meyvenin gücünü inkar eden yok zaten de etkili değil. Gelen geçen çarpıldı ama kimseye bir halt olmadı ondan bahsediyorum.Adamlar neyvenin gücünün farkına vardılar.Robin yenilmez demişti Enelin Luffye paremicia demişti yani meyvesinin üstün olduğunu biliyordu yani gelene geçene tek atmış Hakiyi anlayamamış.
Enel Sanji ile Usopp'u da çarpmıştı. Hani time skip öncesi Sanji ve Usopp.Adamlar neyvenin gücünün farkına vardılar.Robin yenilmez demişti Enelin Luffye paremicia demişti yani meyvesinin üstün olduğunu biliyordu yani gelene geçene tek atmış Hakiyi anlayamamış.
100 milyon yada 200 milyona öleceklerini düşünüyorum.Enel Sanji ile Usopp'u da çarpmıştı. Hani time skip öncesi Sanji ve Usopp.
Enel önce armament öğrensin. Sonra böyle vs ler tartışılabilir olur.Enel alır
Işık hızında tekme yememiştir enel. Ulan bana kizaru savundurtuluyor yazıklar olsun.Ace alır, Enel ise Logia alamaz anlık. Gerçi yabancı yorumda Kizaru'yu alır diyen de gördüm de neyse.
Ace de armanent biliyorsa tabii. Yoksa berabere biter.