Enel'e b.haki ekle?Ace öttürür ya öyle böyle değil.
Yine Ace öttürür. Enel demek için bir sebep bulamadım.Enel'e b.haki ekle?
Mangada gözükmüyor.Tam vuracakları zaman siyah haki gözüküyor sadece Smoker ve Sabo da böyle oldu.Nerden biliyon bunu? Böyle bir açıklama mı geçti?
+1 . Rahipleri daha fazla hasar bıraktı.Yine Ace öttürür. Enel demek için bir sebep bulamadım.
Direkt ateşe veya dumana koka basılıp basılamadığı tartışma konusu ama logia meyve yemiş birinin haki kullanamaması gibi bir şey yok.Mangada gözükmüyor.Tam vuracakları zaman siyah haki gözüküyor sadece Smoker ve Sabo da böyle oldu.
Haki kullanıyorlar zaten.Direkt ateşe veya dumana koka basılıp basılamadığı tartışma konusu ama logia meyve yemiş birinin haki kullanamaması gibi bir şey yok.
Çok basit bir örnek verip konuyu kapatıcam. Kizarunun sözlerine bak sol alt panelde.Mangada gözükmüyor.Tam vuracakları zaman siyah haki gözüküyor sadece Smoker ve Sabo da böyle oldu.
Yanlış anlamışım o zaman. Logialar zırhlanma hakisi kullanamıyor diyorsun sandım.Haki kullanıyorlar zaten.
Logia olsa gözü etkilenmez diye demiş olabilir.Çok basit bir örnek verip konuyu kapatıcam. Kizarunun sözlerine bak sol alt panelde.
''Logia değilsin belli ki'' diyor. Demek ki logia olsa delinmemesi normal olacakmış başka bir logia gücüyle.