Niye onların hakisi yok mu asdfklhasfdAkainu nasıl vurduysa Enel'de vurabilir.Aokiji ve Akainuda ne oldu hakiylemi vurdular.
Niye onların hakisi yok mu asdfklhasfdAkainu nasıl vurduysa Enel'de vurabilir.Aokiji ve Akainuda ne oldu hakiylemi vurdular.
Ahahahahaha adamda b.haki yok, bariz belli oldu bu. Ayda da tanrı oldu b.haki kasma gereği duymaz. Enel bir daha işlenmese bile yeridir.Sessiz ol, duyacak Enel-sama bizleri.
Evet. Aokiji vurmadı meyve ile uzaktan kuş yolladı.Akainu nasıl vurduysa Enel'de vurabilir.Aokiji ve Akainuda ne oldu hakiylemi vurdular.
Elementlere tersi bir element gücü ile hasar verebiliyorsun.Niye onların hakisi yok mu asdfklhasfd
Evet counter durumları olabiliyor logiada. Ama burda, bu vs de o durumu gösteren bir ibare yada kanıt bişi yok.Elementlere tersi bir element gücü ile hasar verebiliyorsun.
Belki ateşe elektirik hasar verebilir bilemedim :/ acayip enel alır diyesim var da kılıcı olsa element uydururdumEvet counter durumları olabiliyor logiada. Ama burda, bu vs de o durumu gösteren bir ibare yada kanıt bişi yok.
Kafadan bir antilik uydurup vs mi yorumlanır laBelki ateşe elektirik hasar verebilir bilemedim :/ acayip enel alır diyesim var da kılıcı olsa element uydururdum
Hakiyle bacakmı koparttı yani Hakiyle Logia birleşmiyor diye biliyorum.Niye onların hakisi yok mu asdfklhasfd
Nerden biliyon bunu? Böyle bir açıklama mı geçti?Hakiyle bacakmı koparttı yani Hakiyle Logia birleşmiyor diye biliyorum.
Dediğin doğru olsa bile Ace vurmayana kadar Enel vuramaz.Hakiyle bacakmı koparttı yani Hakiyle Logia birleşmiyor diye biliyorum.