Onune gelen kizaru aliyormus yavAce alır, Enel ise Logia alamaz anlık. Gerçi yabancı yorumda Kizaru'yu alır diyen de gördüm de neyse.
Ace de armanent biliyorsa tabii. Yoksa berabere biter.
Onune gelen kizaru aliyormus yavAce alır, Enel ise Logia alamaz anlık. Gerçi yabancı yorumda Kizaru'yu alır diyen de gördüm de neyse.
Ace de armanent biliyorsa tabii. Yoksa berabere biter.
Ace nasıl vuracak?@Master of Puppets enel demişsin. Gel buraya hesap ver. Armamenti olmayan adam nasıl vurcak ace’e.
Ace de haki var dediler romanında :/Ace nasıl vuracak?
Romanlar canon sayılıyor mu ya? Benim bildiğim art data kitapları olsun, romanlar olsun hiçbiri canon değildir.Ace de haki var dediler romanında :/
Orası senin bileceğin iş tabi. He manga hariç her şey aşırı saçma o yüzden ısrar etmicem.Romanlar canon sayılıyor mu ya? Benim bildiğim art data kitapları olsun, romanlar olsun hiçbiri canon değildir.
Yav he he. Hakisi olan insan Akainu delsin diye bekler mi? En azından küçük bir kurtulma ihtimali olsa da direnir. Cannon mı o roman?Ace de haki var dediler romanında :/
Demek ki aokiji de de haki yok bacak vermiş salak?Yav he he. Hakisi olan insan Akainu delsin diye bekler mi? En azından küçük bir kurtulma ihtimali olsa da direnir. Cannon mı o roman?
Aynı şey değil. Akainu ve Aokiji birbirlerine yakın seviyedeler muhtemelen. Küçük bir açıkla cezalandırmıştır Akainu.Demek ki aokiji de de haki yok bacak vermiş salak?
E tamam ace ile aynı seviyede değiller direkt cezalandırmış.Aynı şey değil. Akainu ve Aokiji birbirlerine yakın seviyedeler muhtemelen. Küçük bir açıkla cezalandırmıştır Akainu.